Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod galben de ploi abundente, vânt puternic și ninsori  pentru jumătate de țară, valabil pentru perioada 03 mai, ora 09:00 - 04 mai, ora 21:00.

În intervalul 03 mai, ora 09:00 - 04 mai, ora 21:00, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei și zona Carpaților Meridionali și Orientali pe arii extinse vor fi ploi, temporar mai intense, astfel că se vor cumula local cantități de apă de peste 20...30 l/mp și izolat peste 50 l/mp.

La altitudini mai mari de 1700 m, în special în Carpații Meridionali, precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare.

În zonele atenționate, temporar vântul va avea intensificări cu viteze de 55...65 km/h, iar la munte rafalele vor depăși 70 km/h.
 
ANM atenționează că în sudul, sud-estul și centrul țării valorile termice diurne vor caracteriza o vreme rece pentru această perioadă din an.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.