ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marea Britanie oferă compensații pentru reacțiile adverse sau chiar pentru decesele cauzate de vaccinurile COVID. Primele astfel de compensații au fost efectuate către familiile îndurerate sau către persoanele care au fost afectate, ca urmare a vaccinului covid-19, informa un articol din British Medical Journal-BMJ, din iunie 2022. Redăm mai jos o parte din el:

„O mână de persoane au primit despăgubiri în ultimele zile în cadrul sistemului guvernamental de plată a daunelor provocate de vaccinuri (VDPS), care oferă până la un maxim de 120 000 de lire sterline (140 000 de euro; 150 000 de dolari).

National Health Service - NHS Business Services Authority, Serviciul public de Sănătate al Marii Britanii, organismul care se ocupă de VDPS, a confirmat că, până la 20 mai 2022, a primit 1681 de cereri de despăgubiri în legătură cu vaccinurile Covid-19. Un purtător de cuvânt a subliniat că VDPS nu este un sistem de compensare, ci unul de plăți pentru a ajuta la ușurarea poverii financiare a acelor persoane care au un handicap grav ca urmare a vaccinării împotriva unei anumite boli.Toate cererile de despăgubire sunt evaluate din punct de vedere medical de către un evaluator medical independent, de terță parte.

„Vaccinurile Covid-19 sunt noi. Stabilirea unei relații de cauzalitate între vaccinuri și potențialele efecte adverse ale acestora nu este o chestiune simplă și a necesitat timp", a declarat purtătorul de cuvânt al NHS pentru The BMJ. „A fost vital să nu facem evaluări înainte ca dovezile științifice să ajungă la o poziție mai bine stabilită, pentru a evita ca cererile de despăgubire să aibă rezultate inconsecvente sau să dezavantajeze solicitanții.

Trebuie să urmăm un proces corespunzător atunci când progresăm în ceea ce privește cererile de despăgubire pentru a ne asigura că acestea sunt evaluate într-un mod corect și coerent. Ca parte a acestui proces, trebuie să ne asigurăm că deciziile sunt luate pe baza tuturor dovezilor disponibile. Acest lucru necesită obținerea accesului la notele medicale ale persoanelor și la istoricul lor medical anterior, astfel încât evaluatorul să poată, după ce a analizat toate dovezile, să stabilească dacă există o legătură cauzală și un nivel de handicap în fiecare cerere individuală."

Purtătorul de cuvânt a precizat că procesarea unei cereri medii (care nu are legătură cu boala Covid) durează aproximativ șase luni de la data la care sunt solicitate dosarele medicale ale unui solicitant, din cauza necesității de a aduna dosare de la medicii de familie ai solicitanților, de la furnizorii de asistență medicală, de la autoritățile locale sau de la alți furnizori de asistență medicală relevanți. "Acest lucru poate varia de la caz la caz, iar pentru cererile de despăgubire pentru covidență-19 a durat mai mult. Înțelegem frustrarea pe care acest lucru o provoacă solicitanților și apreciem răbdarea lor continuă. Am extins o echipă dedicată de asistenți sociali pentru a ajuta la accelerarea acestui proces, pentru a-i sprijini pe solicitanți pe parcursul procesului de solicitare și pentru a le oferi actualizări periodice cu privire la evoluția cererilor.

„Pe baza termenelor actuale, odată ce dosarele medicale au fost trimise pentru evaluare, ne așteptăm să primim un rezultat pentru majoritatea cazurilor de la evaluatorul medical independent în termen de 12 săptămâni."
 
Acest demers vine ca răspuns la un proiect de lege prin care se cere secretarului de stat să stabilească o revizuire independentă a invalidității cauzate de vaccinările Covid-19 și a caracterului adecvat al compensației oferite persoanelor cu astfel de invalidități; și în scopuri conexe, proiect inițiat de Sir Christopher Chope, un politician conservator. Proiectul în sine a fost propus anul trecut iar între timp s-a înființat și Comisia Parlamentului Britanic pentru victimele vaccinurilor Covid.
 
Redăm mai jos un videoclip prezentat recent pe canalul de YouTube al Dr. John Campbell, cunoscut om de știință și doctor în filosofie, cu o parte dintr-o dezbatere parlamentară pe acest subiect.
 
Discuția orbitează în jurul direcțiilor pe care le va lua proiectul de „despăgubiri”, care însă nu sunt despăgubiri propriu-zise ci un soi de ajutor oferit familiilor care au suferit de pe urma efectelor adverse produse de vaccinuri. Sir Christopher menționează faptul că aceste efecte sunt reale, și nu pot fi trecute cu vederea: 
 
„Este o plăcere să vă prezidez și sunt, așa cum se spune acum, președintele Grupului parlamentar pentru daune acordate victimele provocate de vaccinul COVID-19. Grupul este acum înființat și funcționează. Sunt de acord cu îngrijorarea legitimă cu privire la vaccinuri.” își începe lordul prelegerea.

„Împărtășesc convingerea că volumul recent și în creștere de date referitoare la problemele cardiovasculare este suficient de îngrijorător pentru a justifica o anchetă privind siguranța. Și, deși, așa cum am menționat, ancheta Big Hallett privind COVID-19 va acoperi, cred, o mare parte din acest domeniu, acest lucru nu se va întâmpla decât peste mulți ani.” continuă el.
 
„Între timp, oamenii sunt încurajați să facă din ce în ce mai multe teste de rapel și vor să știe, ceea ce este de înțeles, care este impactul acestor rapeluri asupra sănătății lor și care sunt riscurile și recompensele potențiale.”
 
„Există un ghid pentru vaccinul de rapel din toamnă, în care  se vorbește despre efecte secundare grave.”

„Din acest motiv, vedem o rată mult mai mică de solicitare pentru booster. Iar motivul este că guvernul nu poate suprima informațiile care circulă printre oamenii obișnuiți, chiar dacă există foarte puține informații despre acest lucru în mass-media. Dar mulți oameni acum nu s-ar atinge de un vaccin de rapel nici cu o prăjină și mă număr printre aceștia. ”
 
„Nu sunt anti-vaccinist, dar din tot ceea ce am văzut și știu despre acest lucru, eu cred că creșterea numărului de rapeluri este acum pentru mulți oameni contraproductivă, iar pentru unii oameni este și periculoasă.”
 
VIDEO:
 

Legea poate fi consultată AICI iar pentru cei interesați, o dezbatere mai amplă poate fi citită AICI.

Un alt videoclip interesant al Dr. Campell încărcat de curând vizează o serie de date științifice care întăresc ideea conform căreia vaccinurile nu doar că produc pagube medicale ale pacientului și acestea imediate, dar chiar pot duce la deces.

„Acum, pentru prima dată în Statele Unite, avem date care spun că au existat mai multe decese cauzate de COVID la persoanele vaccinate decât la cele nevaccinate.”
 
„Haideți  să ne uităm la rapelurile de vaccin bivalent care sunt administrate în State și ne vom uita la informațiile de la V safe care arată că 54,8% dintre beneficiarii de vaccinuri de rapel bivalent au avut efecte secundare sistemice.
 
 
VIDEO:
 
 
Acesta oferă mai multe surse care pot confirma faptul că vaccinurile sunt chiar mai periculoase decât boala, prin reacțiile adverse pe care le presupun. 
 

Aceste informații vin în tandem cu ancheta realizată asupra arafatului Americii, Anthony Fauci, supranumit „Dr. Moarte”, o anchetă parlamentară de mare amploare ce a avut ca scop punerea sub lupă a faptelor sale, aflate total în dezacord cu rolul și profesia sa de medic.

Detaliile despre acest ultim eveniment pot fi citite AICI: Procesul COVID: 7 ore de show grețos cu Fauci – Minciuni, Viclenie, Amnezie

ÎN ROMÂNIA, NIMENI NU MIȘCĂ ÎN FRONT!