ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit comunicatului DSP, după accidentul în lanț de pe Autostrada Soarelui, în care au fost implicate 52 de mașini,  ”57 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care 16 au fost transportate la spital (7 copii) și alte 41 de persoane au fost asistate medical la locul evenimentului”.

”Pentru gestionarea situației de urgență au intervenit peste 160 de pompieri, paramedici, medici, asistenți, cu 5 autospeciale de stingere, 5 autospeciale de transport personal și victime multiple, 18 ambulante SMURD tip B, 3 ambulante SMURD terapie intensiva mobila, 17 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanță, un punct mobil avansat, 6 autospeciale pentru descarcerare, un punct mobil de comandă, din Județul Constanta, Ialomița, Călărași și București-Ilfov, dar și un elicopter SMURD”, a mai precizat DSP, pe pagina de facebook.

Accidentul a avut loc în zona localității Medgidia, pe Autostrada Soarelui, între km 172 și 183.

Principala cauză a accidentului a fost, conform informațiilor neadaptarea vitezei la condițiile meteo, ceața densă împiedicând vizibilitatea șoferilor.
 
FOTO de la locul carambolului( sursa: Impact.ro)