Potrivit informațiilor transmise de inspectoratele scolare judetene, marți, 19 ianuarie, cursurile se vor relua integral în București și în județele Giurgiu, Harghita și Ilfov, anunță Ministerul Educației.

În urma deciziei luate la nivel local, în județul Tulcea școlile și grădinițele își vor suspenda activitatea în totalitate și în cursul zilei de mâine.

În alte 9 județe se impune încă întreruperea parțială a activității școlare. Situația cursurilor suspendate în aceste județe se prezintă astfel:

    Brăila (școlile din mediul rural și din orașele Făurei, Ianca și Însurăței)
    Buzău (o unitate de învățământ)
    Călărași (6 unități de învățământ)
    Ialomița (19 unități de învățământ)
    Galați (toate unitățile de învățământ din mediul rural)
    Vaslui (unitățile de învățământ din mediul rural și din orașul Murgeni)
    Constanța (32 de unități de învățământ)
    Vrancea (6 unități de învățământ)
    Dâmbovița (9 unități de învățământ).

Potrivit prevederilor legale, suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei școlare până la sfârșitul semestrului, respectiv a anului școlar. Aceste măsuri se stabilesc prin decizie a Consiliului de administrație al unității de învățământ.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.