ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un imens marș anti-restricții și anti-vaccinare s-a desfășurat sâmbătă, 29 mai 2021, la Londra. Conform relatărilor, ar fi fost prezente un milion de persoane, marșul întinzându-se pe o distanță de 6,5 kilometri. Acesta a fost cel mai de amploare eveniment dintr-o serie de manifestații similare, care au loc cu regularitate în Londra. Presa globalistă a susținut că au participa de la „câteva sute” la „câteva mii” de persoane.
 
 
„Mișcarea se dezvoltă rapid, acumulând tot mai mulți cetățeni pe măsură ce crește lista minciunilor, înșelăciunilor, escrocheriilor, falsurilor și eforturilor de terorizare ale guvernului. Dacă lucrurile continuă în acest fel, dacă guvernul nu devine cinstit și corect, arhitecții acestui atac asupra națiunii vor descoperi că nu le-a mai rămas nici un prieten” printre cetățeni, avertizează Steve Cook, unul dintre participanții la protestul de sâmbătă din Londra.
 
 
„Copiii noștri nu sunt cobaii voștri”, „NU pașapoartelor de vaccinare!”, „Corpul meu, alegerea mea!”, „Noi NU ne dăm consimțământul” la vaccinare, „Ne-testate, nu mersi!”, „Variantele virusuluisunt tactici de înfricoșare menite să vă facă să acceptați injecția”, „Farsă” pandemică ș.a. Ultimul slogan, în engleză „Hoax!”, ne amintește de filmările doctorului Vernon Coleman, unul dintre cei mai competenți demitizatori ai narațiunii pandemice, care folosește acest termen foarte des în luările sale de poziție.