ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Josh Sigurdson relatează despre creșterea masivă a mortalității excesive în Australia și în întreaga lume, pe măsură ce tot mai multe studii ies la iveală folosind statisticile guvernului. Articolul cu video alăturat au fost publicate de Infowars.
 
În Australia, în 2022, numărul de decese în exces a fost de 5.162%.  Aceasta este o creștere masivă față de 2021 și o creștere astronomică față de 2020, care a fost minimă spre deloc.

Vinovatul evident este vaccinul distribuit în masă, susține sursa citată. În cazul Australiei - ca și în cazul multor alte țări - oamenii  au fost practic forțați să se vaccineze, prin sabotarea constantă - chiar legiferată - a persoanelor nevaccinate: vorbim despre lockdown-uri severe și diverse alte măsuri dictatoriale, pe care, din păcate, nici unii dintre noi nu am reușit să le uităm. 

VIDEO