CSM București a cucerit Cupa Challenge la handbal masculin, după ce a învins formația portugheză AM Madeira Andebol SAD cu scorul de 26-20 (16-9), în manșa a doua a finalei, disputată în Sala Dinamo din Capitală.

Prima manșă a finalei, jucată la Madeira, s-a încheiat la egalitate, 22-22.

CSM București este a cincea echipă din România care cucerește trofeul, după CSA Steaua București (2006), CS UCM Reșița (2007, 2008, 2009), HC Odorheiu Secuiesc (2015) și Potaissa Turda (2018), în timp ce CSU Bucovina Suceava a fost finalistă în 2009.

CSMB, antrenată de portughezul Paulo Pereira, a început în forță și a condus cu 8-1, înainte ca echipa lusitană să își revină și să intre în meci. „Tigrii” au condus la pauză la o diferență de șapte goluri, 16-9, dar debutul reprizei secunde a fost catastrofal pentru bucureșteni, care în primele opt minute nu au marcat deloc și au încasat cinci goluri, scorul fiind de 16-14 în min. 38. Meciul a rămas tensionat până cu zece minute înainte de final, diferența de pe tabelă fiind de 2-3 goluri pentru CSMB, care apoi a reușit să se desprindă și să câștige fără emoții trofeul.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.