Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat joi desființarea Serviciului de combatere a corupției în Justiție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, transmite Agerpres.

„Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât acordarea avizului conform pentru desființarea (...) Serviciului de combatere a corupției în Justiție din cadrul Secției de combatere a corupției a Direcției Naționale Anticorupție", se arată în minuta deciziei.

Avizul vine în urma intrării în vigoare a Legii 207 pentru modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciară, care prevede înființarea Secției de investigare a infracțiunilor din Justiție în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.