ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Am asistat cu toți la una din cele mai abjecte reacții din partea unui personaj care suferă cronic de o patologie psihiatrică dintre cele mai severe dublată și de o afecțiune de etiologie demonică...

Creatura numită CTP s-a simțit obligată să reacționeze cu un limbaj de o trivialitate fără precedent în peisajul mediatic față de afirmațiile și persoana Patriarhului Daniel care, cu prilejul Sărbătorii Sf. Cuv. Dumitru, făcea niște trimiteri la deciziile regimului comunist referitoare la interzicerea închinării la Racla cu Sf. Moaște din vremea aceea, decizie care a fost urmată de căderea dictaturii la Revoluția din decembrie, spunând Preafericirea Sa, că:

"Nici Dumnezeu și nici Sfântul Dimitrie nu s-au lăsat batjocoriți, pentru că Dumnezeu este bun, dar este și drept... ", ca să parafrazez.

Cuvântul și discursul Patriarhului nu numai că a fost așteptat de toată suflarea creștinească, dar a fost și binevenit pe fondul unor timide reacții bisericești, în general, în fața multelor palme încasate de sacerdoți și de păstoriții lor din partea Puterii laice... 

Pentru atâta lucru, smintitul și ateul CTP și-a permis cu o mizerabilitate a limbajului incredibil de ireverențioasă, să scoată din tomberonul inimii sale, cu o gură transformată în container, cele mai mari gunoaie lingvistice care erau depozitate acolo...

Observăm în ultima vreme o virulență a îndrăciților care atacă Biserica, ierarhia și preoțimea, care ne face să credem că iadul și-a trimis mesagerii pe pământ ca să spurce și ce-a mai rămas sfânt și neîntinat în poporul acesta: credința și sufletul românilor.

Patriarhul este numit "șarlatan", preoții "hoți", creștinii, "vite", moaștele Sfinților, "hoituri"...

Acest limbaj trivial, această atitudine ofensatoare de cea mai joasă speță a imoralității frizează nebunia, este vecină cu schizofrenia și soră cu demonismul.

Reacțiile acestor ființe degenerate, care se manifestă tot mai vizibil într-o societate decadentă, ar trebui amendate și dezavuate atât de opinia publică, dar și de organismele Statului, care ar trebui să se autosesizeze și să sancționeze penal aceste insulte și calomnii la adresa fețelor bisericești, ce vin ca niște dejecții pe canalele media dinspre cele mai decăzute ființe din punct de vedere moral care populează vitriolant spațiul public vehiculând vituperații. 

Ca preot al unei comunități de creștini ortodocși și cetățean al urbei, mă simt jignit profund în valorile mele și a celor pe care-i reprezint și desfid asemenea atitudini, considerând că aceste personaje ar trebui repudiate de opinia publică și trase la răspundere juridică, drept pentru care îi conjur pe cei abilitați să se autosesizeze și să sancționeze aceste derapaje de limbaj și de conduită socială.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews