ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În necrologul unui muncitor din Minnesota, familia a dat vina pentru moartea acestuia pe obligativitatea vaccinării impuse de Joe Biden și pe efectele serului experimental Covid, dar firma de pompe funebre a cenzurat anunțul, scoțând din text aceste detalii esențiale și revoltând rudele îndoliate, arată publicația InfoWars

Într-un necrolog postat online săptămâna trecută cu privire la moartea subită a lui Derek Andrew McIntosh, în vârstă de 41 de ani, familia sa a notat că acesta a murit din cauza unor cheaguri de sânge rezultate în urma unui vaccin Covid-19. Injecția a fost impusă, evident, ca o obligație de serviciu la locul de muncă al lui McIntosh. Firma de pompe funebre a eliminat fără să consulte familia defunctului referirile din necrolog la cheagurile de sânge, la legătura de cauzalitate cu vaccinarea Covid și la obligativitatea vaccinării, ordonată de Administrația Biden. Nemulțumită, familia a contactat firma de pompe funebre, care s-a justificat spunând că necrologul ar fi încălcat politicile companiei, nespecificate în prealabil.

„Am stat la telefon cu ei luptând pentru a face ca povestea tatălui meu să fie exprimată liber”, a declarat redacției InfoWars Calvin, fiul lui Derek Andrew McIntosh.

Până și un necrolog a ajuns „periculos” pentru Administrația Biden 

„Derek Andrew McIntosh a decedat în mod neașteptat în primele ore ale dimineții de 4 ianuarie 2022, din cauza complicațiilor cauzate de cheagurile de sânge care i-au provocat un stop cardiac în urma vaccinului Covid-19", a scris familia acestuia în necrologul cenzurat.

Necrologul notează că McIntosh „a petrecut doi ani și jumătate la St. Cloud State University, până când și-a dat seama că facultatea se reduce la o grămadă de profesori care își impun opiniile liberale și ateiste asupra tinerelor minți ale națiunii noastre”.

Necrologul adaugă că, până la moartea survenită neașteptat, defunctul a lucrat „în Inspecția de testare nedistructivă la Kurt Manufacturing”.

Anunțul decesului precizează că dorința lui McIntosh „de a răspândi dragostea și lumina” a fost întrerupt după ce a fost forțat să se conformeze ordinelor guvernului federal privind vaccinarea obligatorie.

„În timpul ultimelor săptămâni din viața sa... lumea s-a înnegurat prin ordinele de vaccinare obligatorie date cu mână de fier. Guvernul a fost determinat să îi ia dreptul de a-și consulta înțelepciunea și de a se bucura de libertate”, se arată în necrolog.

De asemenea, s-a subliniat faptul că: „Se opusese vehement vaccinării, așa că îi mulțumesc lui Joe Biden pentru că a provocat moartea prematură a unei vieți care nu a fost trăită pe deplin.”

Începând de miercuri, necrologul părea să fi fost cenzurat astfel încât să dispară referirile la cheagurile de sânge și la stopul cardiac subit al lui McIntosh, precum și sarcasticul „mulțumesc” adresat lui Joe Biden de familia îndoliată.

Firma Peterson Grimsmo Chapel, care a găzduit necrologul online și va organiza slujba de înmormântare a lui McIntosh, nu a răspuns la solicitarea Infowars de a comenta aceste „retușuri” făcute necrologului.

În acest timp, Curtea Supremă a SUA analizează dacă va aproba ordinul federal de vaccinare obligatorie emis de Administrația Biden și pentru întreprinderile private, decizie care ar putea impacta locurile de muncă ale și mai multor americani.