ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru că „libertatea e un drept, vaccinarea e o alegere”, inițiativa civică de informare „Cunoaște riscurile” își propune să demonteze miturile despre „ce conține vaccinul” și să îi scoată pe români din obscurantimsul lui „vaccinează-te și nu cerceta”, reformulat modern în lozinca „Informați-vă doar din surse oficiale”, de ca și cum informarea care nu consultă cel puțin 3 surse diferite mai poate fi una echilibrată și completă. Dacă doriți să aflați ceea ce media oficială și campaniile publicitare nu vă vor spune niciodată, platforma „Cunoaște riscurile” vă va ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză privind propriul corp și ce admiteți sau nu să fie inoculat în acesta.

„Cunoaște Riscurile este un proiect pornit de un grup de părinți informați, unii având copii vătămați grav de vaccinuri. Printre noi sunt specialiști din diverse domenii: cadre didactice (educatori, profesori, profesori universitari), cadre medicale (medici, stomatologi, asistenți), ingineri, juriști, avocați etc.

Scopul acestui grup, total lipsit de interese financiare și neafiliat niciunei industrii aducătoare de profit, niciunei asociații și niciunui partid politic este de a crește gradul de conștientizare a efectelor adverse ale medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor.

Milităm pentru dreptul la informare, încurajând populația să citească prospectele tuturor medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor. Oferim gratuit resurse pentru informare: prospecte integrale, studii medicale, cărți de specialitate etc.

Va recomandam aceasta rubrica de pe site Articole vaccinuri, rubrica in care apar mereu articole noi pe subiectul "vaccinare”.

O alta secțiune foarte importanta de pe site este cea cu prospectele vaccinurilor si rezumatele caracteristicilor produsului: Prospecte”, se arată în descrierea paginii web Cunoaște-riscurile.ro

Alte secțiuni interesante sunt: Reacții adverse vaccinuri (unde puteți vedea Mărturii din România, mărturii din grupul de suport R.E.G.R.E.T. din Irlanda și cazuri din alte țări), o secțiune unde puteți RAPORTA reacțiile adverse suspectate la medicamente și vaccinuri, o secțiune de Resurse (pagini de Internet, documentare, cărți, studii, materiale de printat) și o secțiune cu Articole (Articole Vaccinuri, Legislație vaccinare, Articole Sănătate, Articole sistem medical, Altele).  

Dacă vă e mai ușor să accesați aceste informații de pe Facebook, aveți la îndemână paginile „Vaccinuri: cunoaște riscurile”, „NU vaccinării obligatorii” și „Vaccinuri: citește prospectele”. Totodată, vă puteți înscrie în grupul anti-vaccinuri de pe Facebook.

Cea mai interesantă știre este despre faptul că această inițiativă civică de informare a reușit să facă pași concreți și offline, în lumea reală. Unul dintre aceștia este închirierea unui teren pe autostrada București-Pitești, unde va fi construit un panou informativ cu mesajele de conștientizare în privința vaccinării și a consimțământului informat. Dacă doriți să sprijiniți acest demers, vi se explică ce puteți face într-o postare pe care o redăm, integral, mai jos: 

„Datorita VOUĂ am reușit sa plătim chiria pentru terenul închiriat de noi pe autostrada București-Pitești în vederea construirii unui panou informativ. VA MULȚUMIM! ❤

Actualizare donații 15 iulie 2021 (după plata integrala a chiriei pe luna iulie):

▶Paypal - 10 EURO;
▶Revolut - am avut o donatie de 20 RON care a fost transferata in ING;
▶ING - 340 RON si 52 EURO;
▶Patreon - 30 dolari donați în martie și aprilie 2020.
 
Panoul va avea dimensiunea de 12mx6m, acum suntem în faza de documentare și cereri de oferte. Vom reveni cu detalii despre costul construcției panoului. DAR știm sigur ca aici este greul mai mare, la construcție, deci vom avea nevoie de donațiile voastre mai mult ca niciodată! Nu vrem sa ținem terenul gol prea mult timp. ACUM este momentul sa începem construcția! Orice suma donata, oricât de mica este foarte apreciata! Putin cu putin se face mult. Va mulțumim din suflet pentru implicare!
 
Spune DA informării referitoare la RISCURILE VACCINĂRII!
Spune NU vaccinării obligatorii!
DONEAZĂ pentru INFORMARE!
 
Detalii conturi donații:

▶PayPal
Folosiți adresa noastră de email: contact@cunoaste-riscurile.ro
▶Revolut
Email: revolut.cunoasteriscurile@gmail.com
Nume: Ganea Cristina Maria
Cont: RO23BREL0005504019160100
Telefon: 0730344575
 
▶ING BANK – cont RON
Nume: Ganea Cristina Maria
IBAN: RO79INGB0000999907686836
▶ING BANK – cont EURO
Nume: Ganea Cristina Maria
IBAN: RO04INGB0000999907759578
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB
▶Patreon

Pe website-ul Patreon se pot face donații lunare prin plata cu cardul bancar. Pentru a putea folosi aceasta metoda de donații trebuie sa aveți cont pe Patreon. Contul se face foarte ușor, puteți folosi Google, Facebook sau adresa de email.

Donează pentru acțiuni de informare: https://www.patreon.com/join/cunoasteriscurile/signup

La detalii va rugam sa scrieți "donație”.

Câteva detalii despre acțiunile realizate de noi pana acum găsiți și pe website-ul nostru: https://cunoaste-riscurile.ro/doneaza/

Precizare importanta: ABSOLUT TOȚI BANII PRIMIȚI DIN DONAȚII SUNT FOLOSIȚI PENTRU: plata domeniilor web pe care le avem, plata găzduirii web, plata chiriei panourilor, plata producției de bannere, plata imprimării de fluturași, plata traducerilor realizate de către firme specializate, plata avocați (dacă va fi cazul, pana acum ne-au ajutat voluntar juriști/avocați), plata anumite elemente grafice cumpărate de pe website-uri de specialitate, plata campaniilor Facebook. Adminii, moderatorii și cei implicați în crearea de conținut și grafica pentru grupul, paginile și website-urile noastre sunt VOLUNTARI, adică nu primesc niciun ban pentru munca lor, ci doar recunoștința voastră și satisfacția ca fac lucruri bune pentru cei din jur. Mulțumim pe aceasta cale celor care ne-au ajutat de-a lungul timpului. ❤