ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazul unei tinere mame de doar 42 de ani care a murit la 10 zile după a doua doză de „vaccin american”, lăsând două fiice orfane, a fost relatat de Andrei Dincă de la NEAMUNIT astăzi pe Facebook și pe 1 Decembrie la protestul anti-obligativitatea vaccinării din Piața Universității: 
 
„Cristina i-a crezut pe Arafat, pe Gheorghita si pe Rafila, a crezut in propaganda autoritatilor si a "specialistilor". A crezut ca e datoria ei de cetatean responsabil sa se injecteze, ca sa se "imunizeze", ca sa fie in siguranta, si ea, si familia ei, si cei din jurul ei. 

Cristina era verisoara unui prieten de-al meu. Avea doar 42 ani, si doua fetite minunate, de 8 si 12 ani, facuse doua facultati, lucra, facea a treia facultate si isi crestea fetele. Cristina era tanara si sanatoasa, fara sa suferere de vreo boala cronica. Ea a fost convinsa sa se injecteze cu serul experimental american, ca sa fie bine, sa nu fie rau...Si-a facut prima doza. A fost ok, doar niste dureri musculare. Si-a facut si a doua doza. Dupa cateva zile, a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. La o saptamana dupa doza a doua, s-a dus sa isi faca niste analize. Au intepat-o in mai multe locuri, si abia au reusit sa ii ia putin sange, pentru ca incepuse sa se coaguleze in vene si pur si simplu nu mai curgea. Peste 3 zile, Cristinei i s-a facut foarte rau si a cazut jos in casa. Una dintre fetite a sunat la salvare. Insa, aceasta a venit prea tarziu. Au gasit-o pe Cristina deja moarta, cu stop cardiac si sangele coagulat in vene. Cristina a murit acasa, in fata celor doua fetite ale ei, cu venele umflate pe gat si pe fata...

Fiindca a murit de tanara , fara boli grave si acasa, au fost nevoiti sa o duca la IML si sa ii faca autopsia. Rezultatul certificatului a fost sec: "cauza decesului - stop cardio-respirator". Desigur, niciun fel de legatura cu serul ala criminal pe care si l-a inoculat in corp...

Cristina nu trebuia sa moara asa...trebuia sa traiasca, si sa aiba grija de fetitele ei...Dumnezeu sa o ierte si o odihneasca in pace.

Ce a patit Cristina nu e un caz singular in Romania. Sunt sute de cazuri similare, foarte probabil mii, numai Dumnezeu stie cati au murit si mor la fel, oficial de inima sau de atac vascular cerebral...

M-a durut sa aflu cum a murit Cristina. M-a durut pentru ea, ca avea viata inainte, pentru fetitele ei, ramase orfane. Dar, cel mai mult ma deranjeaza MINCIUNA si CENZURA. Pur si simplu, NU MAI SUPORT atata ipocrizie, manipulare si minciuna in fiecare zi! Dupa ce am aflat de Cristina, am intrat de curiozitate pe site-ul oficial unde se raporteaza si centralizeaza efectele adverse de dupa injectarea cu serurile-minune. STITI ce scrie acolo, negru pe alb? In Romania, de la inceputul campaniei de inejctare a populatiei, au fost raportate 0 efecte adverse grave. ZERO!!! Cand numai eu stiu de cel putin 10 decese...cand, in realitatea sunt probabil cel putin cateva mii. Desigur, mecanismul cenzurii si al minciunii e bine pus la punct de autoritati. Cei care fac autopsiile nu au sarcina decat sa treaca cauza exacta a decesului, iar autoritatile nu fac nicio cercetare sa caute daca exista vreo legatura cu injectarea recenta a celor morti. Presa, vanduta pe bani grei, cu tot cu constiinta, are ordin sa nu popularizeze astfel de cazuri, care ar dauna grav campaniei lor "glorioase" de injectare in masa, care "salveaza vieti"...

Ei, acesti nenorociti care vor sa ne injecteze cu orice pret, ne mint in fata cu nesimtire, zi de zi, si apoi se plang ca nu ii credem! Se plang de "lipsa de incredere a populatiei in autoritati si in medici"! Ce fel de constiinta aveti, nenorocitilor? Cum dormiti noaptea, cand stiti adevarul, ca mor romanii pe capete, iar voi ascundeti adevarul sub pres? Mai devreme sau mai tarziu, veti da socoteala pentru faptele voastre, in fata legilor omenesti in viata asta, sau in fata legii lui Dumnezeu in cea viitoare! NU veti scapa de judecata, criminalilor!

Mesajul nostru catre autoritati este simplu: NU mai suportam propaganda voastra mincinoasa! NU va credem!

Later Edit: Cristina a murit la inceputul lunii Iunie 2021, in Bucuresti. Familia a fost devastata...era copil unic la parinti”, a scris Andrei Dincă, marți, pe Facebook. Ulterior, el a precizat clar data morții Cristinei: 10 iunie. Ne aducem aminte cam ce filme de promovare a vaccinării făcea Guvernul Cîțu la acea vreme, cum invita vaccinații la „Dineu cu proști” alături de Ion Caramitru, care între timp a murit „fără nici o legătură cu vaccinul Covid” și cum șantajau ei oamenii cu mersul în concediu și cu lozinci precum „ne luăm doza de libertate” și „împreună scăpăm de pandemie”. Toate acestea s-au dovedit a fi minciuni cu un singur scop: vicierea consimțământului informat pentru inocularea voluntară cu un ser experimental.
 
În comentariile la postarea lui Andrei Dincă se adeverește că cei din cercul lui de prieteni cunosc și alte cazuri de persoane tinere care au murit subit, la scurtă vreme după administrarea „vaccinului”: profesoara Andreea Martin din Giurgiu, mamă a doi copii mici, a murit pe 2 decembrie după ce a făcut un accident vascular cerebral la două săptămâni după rapelul la un „vaccin” Covid.