ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Îngrijorare în rândul fanilor trupei rap B.U.G. Mafia. Caddilac (Caddy) unul dintre membrii trupei a suferit un infarct și se află internat în spital, a transmis ȘPS.

”Caddilac a fost internat în spital ieri. După câteva zile în care a avut o stare generală mai proastă, aseară doctorii i-au spuc că, practic, a suferit un infarct minor.

Acum se simte mai bine, dar va rămâne în spital pentru o serie de investigații suplimentare.

La solicitarea medicilor, în perioada imediat următoare va trebui să evite efortul prelungit, inclusiv aparițiile pe scenă.

Îi anunțăm astfel pe fanii BUG Mafia ce vor fi prezenți la concertul din cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj, că, având în vedere situația lui Caddilac, sâmbătă vom fi în fața voastră în formula restrânsă, Uzzi și Tata Vlad.

Vă mulțumim tuturor anticipat pentru gândurile bune, sprijin și înțelegere”, este mesajul publicat de cei de la BUG Mafia.

Citiți și Solistul trupei rusești DDT, Iuri Șevciuk, a suferit un infarct. Concertele au fost anulate