ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa italiană a relatat despre mai multe decese printre cadrele medicale tinere, la scurtă vreme după ce au primit vaccinul experimental Pfizer bazat pe ARNm, informează Vaccine Impact News. 
 
 

Mauro Valeriano D’Auria, gastroenterolog la Spitalul „Umberto I” din orașul Nocera Inferiore, a făcut infarct și a murit în timp ce juca tenis, pe 24 ianuarie 2021. Era perfect sănătos, în floarea vârstei. Se lăudase pe contul său de Facebook că a primit „vaccinul” împotriva Covid-19 și că acesta e „absolut sigur”. 
 

Asistentul Luigi Buttazzo, în vârstă de 42 de ani, tehnician pentru echipamente chirurgicale la Spitalul „Tor Vergata” din Roma, a fost găsit mort în pat, potrivit unei relatări publicate pe 27 ianuarie 2021.Tocmai primise a doua doză de vaccin Pfizer bazat pe ARNm. Se bănuiește că ar fi vorba tot despre un atac de cord. 
 
 

Elisabeth Durazzo, o asistentă tânără, angajată la Spitalul „Fabrizio Spaziani” din Frosinone, a murit subit în somn, de stop cardiac. Spitalul la care lucra aceasta e unul dintre primele instituții medicale din regiunea Lazio care, între finele lunii decembrie și începutul lunii ianuarie a solicitat întregului personal medical să participe la un efort masiv de vaccinare anti-Covid, folosind vaccinul experimental Pfizer bazat pe ARNm. Femeia, mamă a unui copil mic, a fost vaccinată pe 13 ianuarie 2021 și a fost găsită moartă 10 zile mai târziu. 

După cum prevede în prezent protocolul standard al autorităților sanitare guvernamentale, nici unul dintre aceste trei decese nu este pus pe seama injectării serului anti-Covid.

Se dorește pur și simplu să credem că acești 3 tineri lucrători medicali au murit cu toții de stop cardiac din „cauze naturale”, deși nu sufereau de afecțiuni preexistente, și că asta nu ar avea nimic de a face cu vaccinul experimental Pfizer bazat pe ARNm, pe care l-a făcut fiecare dintre ei.

A recunoaște că injectarea vaccinului experimental anti-Covid ar avea orice tangență cu aceste decese ar dăuna afacerii și dezvoltării acestor noi vaccinuri de miliarde de dolari și pieței pe care speră să o acapareze.