ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Moarte subită la Focșani

George Lăcustă (45 de ani), cadru medical de aproape 20 de ani la Spitalul Județean din Focșani a fost găsit fără suflare în propria locuință din Focșani, anuță publicația locală Ediție de Vrancea.

Chiar ieri George împlinise 45 de ani, iar colegii nu au mai reușit să-l contacteze astăzi, o cunoștință de familie descoperindu-l mort în casă.

George Lăcustă a lucrat mai mulți ani la Radiologie, iar de ceva timp activa la Secția de Terapie intensivă.

Este un nou caz de moarte subită, decesele neașteptate la persoanele de vârstă medie fără probleme medicale înmulțindu-se în acest an, mai scris sursa citată.

Dumnezeu să-l ierte. Fie-i țărâna ușoară!

ACTUALIZARE de la Ediție de Vrancea: Institutul de Medicină Legală a anunțat cauza morții cadrului medical: infarct miocardic acut. Anul trecut se vaccinase cu toate dozele.

 

Româncă moartă subit în Chieti 

Români în Italia – Româncă moartă subit în Chieti – O româncă de 45 de ani, Alexandra Roxana Iacob, a murit subit în locuința ei din Bucchianico, provincia Chieti, în Abruzzo. Cadavrul a fost găsit de soțul ei, transmite Gazeta Românească a românilor din Italia.

Durere la Bucchianico unde, duminică seara târziu, o femeie de 45 de ani, Alexandra Roxana Iacob (foto stânga sus), de origine română, a murit subit în locuința ei, scrie Il Mattino.

Moartea se datorează unor „cauze naturale”, poate unui atac de cord, scrie sursa citată.

Femeia s-a îmbolnăvit în timp ce soțul ei, de origine sud-americană, era încă la lucru în restaurantul Da Iva.

Bărbatul s-a grăbit acasă după ce a încercat să-și contacteze soția prin telefon fără a primi un răspuns.

Cuplul locuiește de ani de zile în Bucchianico din cartierul Colle Sant’Antonio. În același oraș locuiește și fratele lui.

Înmormântarea a avut loc astăzi, marți 23 August, în parohia ortodoxă Pescara, a anunțat primarul Carlo Tracanna, transmițând condoleanțe familiei.

Alexandra era originară din Moinești, județul Bacău.

Tânăr român de 19 ani, găsit mort în casă în Abruzzo. Era vaccinat de trei luni. „Nu suferea de nicio boală” 

Aceeași publicație din Italia, Gazeta Românească, anunța ieri un alt deces subit, al unui tânăr român de numai 19 ani (foto centru sus).

Români în Italia – Găsit mort în casă la 19 ani – Tânărul mort subit în timp ce se afla pe canapea, alarma dată de mama sa. Familia cere o autopsie.

Mama lui l-a găsit întins pe podea lângă canapea. Laurențiu Ciu, cunoscut ca Lorenzo, de 19 ani, un tânăr de origine română, era deja mort. Tragedia a avut loc duminică, la Pennapiedimonte, în provincia Abruzzo, într-o casă din via del Cantiere, scrie Il Centro.

Procurorul adjunct al Republicii din Chieti, Giuseppe Falasca a deschis un dosar și a dispus efectuarea autopsiei pentru a stabili ce a cauzat stopul cardiac.

„Nu suferea de nicio boală”

Membrii familiei victimei au cerut informații suplimentare, arătând că tânărul nu suferea de nicio boală și că, în luna mai trecută, fusese vaccinat împotriva Covid.

Cert este că, în acest moment, nu există absolut niciun element care să poată lega moartea de administrarea vaccinului, care a avut loc în urmă cu aproximativ trei luni, scrie Il Centro, citat de GR.

Trupul băiatului a fost transportat la morga spitalului din Chieti, până la încredințarea încrederii medicului legist.

De ieri după-amiază, un întreg sat s-a adunat în jurul acestei familii de oameni muncitori, care a ajuns în Abruzzo în 2008 și acum este distrusă de dureri chinuitoare.

S-a întins pe canapea

După prânzul cu familia, Lorenzo se întinsese pe canapeaua din sufragerie, în timp ce părinții lui plecaseră să se odihnească în dormitor.

După un timp, mama s-a ridicat și și-a găsit fiul deja la pământ, inconștient. Operatorii de la 118 au ajuns imediat la casă cu elicopterul și au coborât cu troliul. Doctorul și asistenta au încercat în toate modurile să-l resusciteze pe tânăr, dar nu a fost nimic de făcut.

Din investigațiile carabinierilor companiei Chieti nu a reieșit nimic care să poată sugera altceva decât o „moarte naturală”.

Băiatul absolvise de curând institutul tehnico-comercial Guardiagrele. Tatăl și fratele mai mare sunt angajați ai companiei de carne Soalca din Pretoro, în timp ce mama lucrează în Filetto.

Moarte fulgerătoare, duminică seara, la Târgoviște!

Antreprenorul de succes și fostul sportiv Dorin Petruș a încetat pe neașteptate din viață (foto dreapta sus). Acesta era patronul sălilor de fitness Daso Cado și al piscinei cu același nume, din cartierul Priseaca. Acesta avea doar 61 de ani, scrie Dâmbovița Online.

Dorin Petruș a fost sportiv de performanță și era un nume foarte cunoscut în rândul celor care practicau fitnessul, scrie și Gazeta Dâmboviței. Cauzele morții: necunoscute.

Este doliu în PNL. A murit un membru de vază al filialei Cluj 

Colegii din PNL și-au exprimat regretul pentru moartea subită a lui Laar Andras Levente într-o postare pe pagina de Facebook a PNL Florești, citată de Fanatik. Consilierul PNL avea 54 de ani.

"Regretăm trecerea la cele veșnice a consilierului local PNL Florești, Laar Andras. Pentru noi, a fost mai mult decât un coleg…

Privind senin, mereu cu un surâs, ne-a sfătuit, ne-a sprijinit și din experiența sa de viață, ne-a dat și nouă aripi.

Ne-a inspirat mereu cu dragostea de lume, de ordine și de a face bine în comunitate. Cuvintele nu pot fi prea cuprinzătoare, pentru ceea ce a însemnat… mult. Te vom aprecia și prețui veșnic, Bondi!”, au scris pe pagina de Facebook cei din PNL Florești.

Doliu și în Satu Mare: „A murit pe un sezlong în Bulgaria... Infarct.” Decesul subit al șeful serviciului de Parcări din Satu Mare, Liviu Manița, este deplâns de Primăria orașului. În timpul pandemiei, Primăria urla: Vaccinarea este singura cale de a ne recâștiga normalitatea!

TOȚI MORȚI SUBIT - „NATURAL”

Citiți și Corneliu Vlad și Wayne Allyn Root: Asasinate în masă cu sânge rece. Moartea subită se prelinge din seringă