ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociațiile Calea Neamului și Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe au anunțat pe paginile lor că atacul împotriva Bisericii nu va rămâne fără apărare.

"Atacul împotriva Bisericii Ortodoxe este un atac împotriva Neamului Românesc. Nu în jurul unui colduc de pâine, deși si acesta e important, se ține unit un popor, ci în jurul unei Credințe ce nu s-a stricat niciodată, ea fiind la fel de proaspătă si vie ca la Început. Acel început a fost si începutul nostru ca Neam creștin. Ortodoxia a ținut Spada Voievozilor în mâinile lor si Tăria Mărturisitorilor Sfinților din Închisori. Ea este Sfânta Tradiție și Rânduiala scrisă si nescrisă ce a călăuzit continuitatea noastră națională.", a publicat dr. Mihai Tîrnoveanu pa pagina oficială a Asociației Calea Neamului.

"Suntem ZID în jurul Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române!
Nu ne mai atacați Biserica Neamului pentru că altfel vă vom căuta oriunde vă veți ascunde!
AJUNGE!!!
Dușmanii Neamului Românesc au mers prea departe!
Ne forțați să ripostăm, și o vom face!
Am acumulat prea multe lovituri la adresa valorilor strămoșesti!
Dacă reprezentanții Statului Român nu-și mai fac datoria, o vom face noi!
Biserica Ortodoxă Română este ULTIMA REDUTĂ a Neamului Românesc!
Suntem dispuși să ne dăm viața pentru ea!
Doamne miluiește neamul nostru românesc!", a publicat Frăția Ortodoxă condusă de Dan Grăjdeanu.
 
 
Se știe că pentru astfel de cazuri cronice cum este cel al activistului CTP, care sigur ar refuză exorcizarea, și agheazma ar putea ajuta. Mai mulți preoți au anunțat că vor citi pentru bietul posedat Moliftele Sfântului Vasile.