ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu ocazia Zilei de 24 ianuarie, când Mihai Eminescu înființa alături de alți prieteni, scriitori și jurnaliști naționaliști Societatea Carpații pentru unirea tuturor românilor, ne-am gândit să vă oferim cadou Calendarul ActiveNews 2021, disponibil aici pentru descărcare gratuită și tipărire pentru uz personal în variantă PDF.

În Calendarul ActiveNews 2021 am folosit imagini din cadrul Concursului cu premii „Dulcea Românie”, realizate de studentele Ecaterina Sălceanu și Nicoleta Osiceanu și fotografii Horia Cătălin Constantinescu, Dina Voicu, Vlad Herman, Justin Mihail, Florin Albișoru, Valeriu Leonov, Alexandru Privigyei, Octavian Chende, Ludmila Talmazan, Max Malloy, Cristina Nichituș Roncea, precum și un portret al lui Eminescu colorizat de artistul fotograf Florin Roștariu. Mulțumim Fundației Justin Pârvu pentru sprijin, tuturor fotografilor, precum și partenerilor noștri din cadrul Concursului, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Asociația Artiștilor Fotografi din România.

Așadar, dacă doriți un Calendar de perete, format A3, cu fotografii frumoase din România Mare, îl puteți descărca de aici:

CALENDARUL ACTIVENEWS 2021

Calendarul mai poate fi vizionat sau/și descărcat de la Scribd:

Calendar ActiveNews 2021 by ActiveNews Romania

Concursul de Fotografie ActiveNews Dulce Românie

Vezi galeria Concursul de Fotografie ActiveNews Dulce Românie