ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Eliminat din cursa prezidențială, Călin Georgescu a rupt tăcerea, într-un interviu exploziv, acordat jurnalistului american Tucker Carlson - VIDEO mai sus.

Tucker Carlson: Ei bine, ați fost împiedicat (să candidați). Adică, democrația voastră a fost distrusă, dar dacă sunteți împotriva războiului și împotriva datoriilor, trebuie să știți că acestea sunt cele două probleme care contează cu adevărat pentru globaliști: războiul și datoriile. Ei sunt în favoarea ambelor. Deci ați fost surprins când ați fost acuzat că sunteți agent rus și dat afară din politica românească?

Călin Georgescu: Nu este o surpriză pentru mine. ei nu distrug demonstrația. Ei distrug vieți și nu este vorba despre democrație. Este vorba despre eliberarea oamenilor. Acest lucru este foarte important de știut acest lucru ne arată un lucru pe care nu îl avem democrație pentru că este imposibil să găsești atât de multe lucruri astăzi și să realizezi că de fapt acolo unde am avut o democrație nu mai este. De fapt, în 35 de ani nu am mai avut democrație.
 
SINTEZĂ BC NEWS
 
 

În premieră absolută, celebrul jurnalist american Tucker Carlson a realizat un interviu cu președintele de drept al României, președintele ales într-un procent semnificativ în alegerile anulate de CCR, Călin Georgescu, o figură esențială pentru suveranismul românesc și un lider autentic, susținut de o parte semnificativă a poporului român. Interviul, publicat recent, a fost insolit chiar și pentru standardele lui Carlson: jurnalistul nu a intervenit aproape deloc, l-a ascultat pe Georgescu cu atenție maximă și nu a întrerupt nicio idee, fapt unic în miile de interviuri realizate până acum.

Într-o postare pe platforma X (fosta Twitter), Tucker Carlson a scris: "Călin Georgescu este cea mai populară figură politică din România și unul dintre cei mai curajoși și înțelepți politicieni din lume."

Subiectele abordate în discuția amplă au fost multiple și profunde, tratând cu luciditate și curaj tema suveranității, războiului, manipulării globaliste și a viitorului României.

Interferența externă în procesul electoral românesc

Călin Georgescu a acuzat în termeni fermi faptul că alegerile în care ar fi trebuit să candideze au fost blocate printr-o intervenție directă a unor factori externi. Acesta i-a numit explicit pe Antony Blinken și Emmanuel Macron, care, în opinia sa, au acționat în mod concertat pentru a opri ascensiunea unui candidat cu mesaj anti-război, pro-suveranitate și anti-tehnocrație. Georgescu susține că acuzațiile de colaborare cu Rusia au fost fabricate fără nicio probă, doar pentru a-i anula candidatura și pentru a asigura un teren favorabil continuării agendei globaliste în România.

România ca poartă strategică în războiul globalist

Poziția țării noastre lângă Ucraina și statutul de membru NATO transformă România într-un teren-cheie pentru strategii care depășesc interesul național. Călin Georgescu avertizează că România este împinsă spre un război care nu este al nostru și susține că adevărata menire a țării este aceea de mediator al păcii, nu de exportator de conflict.

Suveranitate, economie și resurse naționale

Modelul economic propus de Călin Georgescu are rădăcini în gândirea lui Alexander Hamilton: autonomie prin alimentație, apă și energie din resurse proprii. El acuză actualul sistem de dependență de împrumuturi și vânzare de resurse, susținând că România trebuie să devină un stat capabil să-și asigure propriul viitor fără a depinde de structuri transnaționale.

Cenzură și persecuție politică

Președintele ales a descris situații grave de persecuție a susținătorilor săi: pensionari, mame singure și tineri care au fost amendați cu sume colosale doar pentru că au distribuit conținut pro-Georgescu pe rețelele sociale. Mai mult, unii au fost supuși perchezițiilor de către unități economice și militare. În plus, există restricții și reglementări în Codul electoral și în legea finanțării campaniilor, care limitează vizibilitatea celor care nu sunt susținuți de partide, în special în privința promovării plătite pe rețele sociale. Aceste acțiuni, susține el, sunt practici de intimidare specifice regimurilor autoritare și nu au ce căuta într-o țară democratică.

România și alianțele internaționale

Președintele ales respinge ferm ideea că dorește ieșirea României din NATO sau UE. În schimb, el cere reformarea acestor alianțe, astfel încât să servească țările membre, nu să le transforme în colonii economice sau militare. România, spune el, trebuie să se afirme ca partener egal, nu ca stat clientelar.

O alianță globală a suveranității

Călin Georgescu propune o idee curajoasă și revoluționară: formarea unei rețele internaționale de state suverane, unite nu prin directive tehnocrate, ci prin valori comune – libertate, demnitate și pace. Doar împreună, aceste națiuni pot rezista valului de control globalist.

Credință, familie și demnitate națională

În finalul interviului, președintele ales a vorbit despre rădăcinile spirituale ale poporului român și despre faptul că România va renaște doar prin credință, familie și iubire față de pământul strămoșesc. "Cu ajutorul lui Dumnezeu, România va învinge!", a spus el.

Acest interviu este, fără îndoială, unul istoric. Nu doar pentru că a fost realizat de Tucker Carlson, una dintre cele mai respectate voci din presa americană, ci pentru că a transmis, fără distorsionare, mesajul unui lider român ales și susținut de popor, dar blocat sistematic de un aparat globalist care nu tolerează alternative.

Pentru publicul suveranist și conservator din România, acest interviu este mai mult decât o declarație politică. Este un manifest. Este dovada că România are lideri, are viziune și are puterea de a spune "nu" unui sistem corupt și impus din afară.

 

 Sinteză realizată de

BC NEWS