ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Camelia Smicală, doctorița română ai cărei copii au fost confiscați abuziv de „serviciul social” din Finlanda și redați mamei ani de zile mai târziu, tocmai ne anunță că necazurile ei nu au luat sfârșit, după binemeritata victorie de a-și revedea copiii acasă în această vară:

„Se pare că nu au terminat cu noi.

Sunt trimisă din nou în judecată (pe cauză penală) pe motiv că aș fi furat copiii în 2019 și că am făcut public cazul. În procesul penal copiii sunt in postura de victime (ale mele), dar copiiilor li se refuză dreptul la avocatul ales de ei (le-a fost numit un avocat din oficiu, același care nu le-a apărat drepturile în anul 2015 când au fost agresați de către executorii judecătorești) și li se refuză dreptul de a fi ascultați (în calitate de „victime”, sic) în instanță.

Menționez că am fost deja condamnată de câteva ori pentru faptul că am făcut public cazul, deși drepturile omului prevăd că o persoană nu poate fi condamnată de mai multe ori pentru aceeași faptă.
Dincolo de faptul că nu au absolut nici o probă împotriva mea (pe drept penal, mă refer), nu înțeleg ce urmăresc.

Coșmarul nostru nu s-a terminat”, a scris Camelia Smicală luni pe Facebook.