ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doamna Camelia Smicală, medicul român care se luptă de mai mulți ani să-și redobândească fiica Maria și fiul Mihai din instituțiile de stat finlandeze ne dă vestea bună a zilei și a anului:

„Începând de azi copiii sunt definitiv acasă. Slavă Domnului și mulțumiri vouă, tuturor celor care ne-ați fost și ne sunteți aproape! Mulțumim Preasfințitului Macarie și soțului meu, Ari Ștefan Karppinen, fără de care acesta nu s-ar fi întâmplat! Mulțumim oamenilor din presă care ne-au fost întotdeauna aproape! Mulțumim tuturor oamenilor care au devenit familia noastră! Partea bună în această poveste a fost că am cunoscut oameni minunați, pe care altfel nu i-aș fi întâlnit vreodată. "Heaven in Hell" sau "fă rai din ce ai!" Vă iubim pe toți!”, ne-a transmis Camelia Smicală, în exclusivitate pentru ActiveNews.

Doamna Camelia Smicală, plecată de Piatra Neamț, s-a recăsătorit în curând în Biserică, soțul său fiind botezat ortodox chiar de către Preasfințitului Părinte Episcop Macarie al Europei de Nord (foto). Istoria și încercările ei le puteți regăsi în numeroasele articole ActiveNews.

Cu ocazia eliberării copiilor, ActiveNews va publica și un interviu cu doamna doctor Camelia Smicală
Karppinen despre minunile săvârșite de Părintele Justin în viața ei, inclusiv pentru copiii săi.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!