ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Convoaiele pentru Libertate organizate de transportatorii din Canada care protestează contra vaccinării Covid obligatorii au proliferat și în SUA sau Noua Zeelandă, după cum am anunțat de azi dimineață.

Mulțimi de camioane și alte autovehicule au blocat marți străzile din jurul Parlamentului Noii Zeelande, într-un protest similar celor organizate în Canada și alte părți ale lumii, pentru a solicita anularea restricțiilor covidiene și a ordinelor de vaccinare obligatorii, relevă BreitBart.com. 

Și în Alaska, SUA, așa-numitul Convoi canadian al Libertății și-a găsit ecou printre transportatorii locali. Șoferii a peste 100 de camioane din Alaska s-au adunat duminică în sprijinul colegilor lor din Canada care protestează împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie, impuse în ambele țări americane, mai ales pentru deplasările transfrontaliere. Peste 100 de șoferi de camioane au parcurs duminică cele 10 mile (16 kilometri) de la Anchorage, Alaska la Eagle River pentru a susține camionagiii din Canada care au protestat împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie la Ottawa, Canada, a relatat CTV News

Citiți și: Convoaiele Libertății se extind în toată lumea: În Europa, Mișcarea va începe în Finlanda și va ajunge la Bruxelles în perioada 12-14 februarie. Primele camioane s-au strâns deja la Helsinki. În Canada au ieșit TĂTICII - BASCULANTELE MINERILOR. VIDEO