ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Camionagiii au protestat masiv la granița dintre Canada și SUA sâmbătă, după ce ordinul de vaccinare obligatorie cu seruri experimentale Covid impus de Administrația Covid a început să se aplice și la vamă, împiedicându-le accesul în țară inclusiv șoferilor de TIR, ceea ce produce deja întârzieri ale lanțului de aprovizionare.

„Sâmbătă, 22 ianuarie 2022, a intrat în vigoare un orin de vaccinare obligatorie COVID-19 pentru toți cetățenii non-americani care trec granița din Canada și Mexic în SUA, inclusiv pentru șoferii de TIR. Canada a implementat săptămâna trecută un mandat similar de vaccinare COVID-19 pentru șoferii de TIR din SUA care intră în Canada, iar acest lucru perturbă deja lanțurile de aprovizionare din Canada”, scrie publicația Health Impact News

Noi am prezentat sumar informația încă de sâmbătă, în articolul despre protestele care au avut loc în majoritatea țărilor occidentale. Cu toate astea, presa canadiană nu suflă o vorbuliță pe această temă. Despre presa română, ce să mai vorbim? 
 
Camionagiii protestează împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie la granița dintre SUA și Canada la Emerson, Manitoba. VIDEO:


 Convoiul Libertății 2022: Lasă-l să ruleze în lungul autostrăzii! Ottawa, venim! VIDEO:
 
 
Convoiul de mai sus face parte dintr-o mișcare a camionagiilor din toată Canada, care și-au dat întâlnire sâmbăta viitoare (29 ianuarie) la Ottawa pentru a cere încheierea carantinării, retragerea ordinelor de vaccinare obligatorie și a restricțiilor pandemice. Ei au semnat și o petiție care a strâns aproape 7.000 din cele 7.500 de semnături pe care și le-a propus.
 
Mai mult, camionagiii din mișcarea Convoiul Libertății către Ottawa 2022 și-au compus și un imn pe acorduri de muzică country, prin care îl atenționează pe premierul vaccinist Justin Trudeau că sunt hotărâți să vină „să facă gălăgie” în orașul lui. VIDEO: