ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a închis complet în case locuitorii orașului Shanghai, cu o populație mai mare decât cea a României, luând măsuri de testare în massă și la Beijing, Partidul Comunist Chinez a raportat procente mari la vaccinarea Covid, stimulată prin frică și constrângeri draconice aplicate oamenilor sănătoși (porecliți „asimptomatici”). Astfel, peste 1,25 miliarde de chinezi au fost complet vaccinați cu seruri experimentale Covid, reprezentând 88,74% din populația țării, a declarat vineri un oficial chinez din domeniul sănătății, citat de Xinhua și de Știri pe Surse

Aproximativ 3,35 miliarde de doze de „vaccin” Covid au fost administrate până joi pe teritoriul Chinei continentale și aproape 757 de milioane de persoane au făcut o injecție de rapel, a declarat Wu Liangyou, un oficial al Comisiei Naționale de Sănătate, într-o conferință de presă.

În ceea ce-i privește pe vârstnici, aproape 228 de milioane de persoane cu vârsta peste 60 de ani au fost vaccinate. Dintre acestea, aproape 216 milioane de persoane au fost complet vaccinate și peste 162 de milioane au făcut o injecție de rapel, a mai spus oficialul chinez.

Pentru cei care îi admiră pe chinezi sau pe ruși pentru că și-au dezvoltat vaccinuri proprii, trebuie spus că și cele două seruri experimentale fabricate în China dau reacții adverse invalidante sau mortale. Cum ar fi leucemia la copiii vaccinați anti-Covid, dar nu numai.