ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jullie Le Galliard, fostă campioană a Franței la box la categoria 57 de kilograme, a decedat infectată cu Covid, informează presa franceză, conform News.ro

Sportiva a fost parte a lotului Franței între 2013 și 2016, iar în 2015 a fost campioană a Franței.

Potrivit surselor, Jullie era internată în spital de mai multe săptămâni, fiind infectată cu Covid.

"Ea a însemnat foarte mult pentru toți cei din jurul clubului și a fost foarte activă în ultimii ani ca boxer, voluntar, secretar, antrenor... Ea este unul dintre pilonii Dombasle Boxe. Îți mulțumim pentru tot Julie, ești și vei rămâne în inimile noastre. Zâmbetul tău va pluti întotdeauna în Sala Fernand Poirson", a precizat clubul unde practica sportiva.

"Julie mi-a fost o prietenă foarte apropiată. Ea m-a urmărit mereu de-a lungul carierei mele, a fost mereu acolo. În 2015, când era campioană a Franței, eu eram în colțul ei în jurul ringului", a declarat multipla campioană mondială Anne Sophie Mathis.

Certificatul valabil și pentru restaurante a fost introdus in Franța in luna august, în același timp în care sportiva posta pe Instagram o fotografie de la o terasă, cu descrierea: ”QR code LIFE”, ceea ce înseamnă că tânăra deținea un certificat verde