ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un luptător profesionist de MMA din Rusia, în vârstă de 33 de ani, fără probleme de sănătate, a fost găsit mort în apartamentul său de către un membru al familiei, potrivit Daily Wire.

"Alexander Pisarev a murit în somn și nu avea probleme cronice de sănătate", a declarat un membru al echipei sale pentru agenția rusă de presă TASS. "Potrivit datelor preliminare, moartea a fost rezultatul unei intoxicații alimentare".

Daily Mail afirmă că unele posturi de știri locale au relatat că Pisarev a murit din cauza unei intoxicații alimentare după ce a mâncat un pepene verde, în timp ce altele au sugerat că a murit în urma unei supradoze de analgezice opioide.

"M-am uitat în cameră - Alexandru și soția lui dormeau", a declarat Igor Vladimirovici, tatăl lui Pisarev, pentru un ziar rusesc.
 
"M-am apropiat și apoi mi-am dat seama că fiul meu nu mai respira. Au existat fracturi ale degetelor după ultimele lupte, dar asta nu este nimic. Cu toții mâncăm aceeași mâncare, trăim împreună".

Oficialii ruși au demarat între timp o anchetă privind cauza morții lui Pisarev.

"În Balashikha, a fost organizată o anchetă privind moartea unui atlet în urma unei otrăviri", a precizat Comitetul de anchetă al regiunii Moscova într-un comunicat.
 
"Anchetatorii, cu participarea unui specialist în medicină legală, efectuează o inspecție suplimentară a locului faptei, confiscă obiecte relevante pentru anchetă și planifică o examinare chimică medico-legală".

Echipa  lui Pisarev a confirmat ulterior într-un comunicat decesul sportivului, dar nu a precizat cauza a decesului și nici nu a oferit alte detalii.

"Fratele meu, prietenul meu, elevul meu! Cuvintele nu pot exprima amploarea pierderii. Alexander Pisarev este standardul de prietenie, decență și curaj al unei persoane din Rusia", se arată în declarație, postată pe VKontakte. „Îți vom simți lipsa!!! Odihnește-te în pace, fratele nostru".