ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Peste jertfele și suferințele noastre, o șleahtă de profitori s-a ridicat, a pus stăpânire pe țară și iarăși ne-a robit!” spune mărturisitorul adevărului hristic Nicolae Purcărea, fost deținut politic, într-un material comemorativ exclusiv publicat de ActiveNews la 100 de ani de la nașterea sa pământească. Prezentăm aici și o altă mărturie, din cadrul unei conferințe publice extraordinare, când s-a făcut paralela dintre Dictatura Comunistă și ceea ce ni se întâmplă azi, Dictatura Tehnologică, Dictatura Biometrică (video mai sus).

Vedeți Parlamentul European introduce, pe șest, controlul absolut al cetățenilor. DICTATURA BIOMETRICĂ tip China

În urmă cu 15 ani, avea loc în Aula Mare a Facultății de Drept din București o Conferință-avertisment unică: Mărturisitorii închisorilor bolșevice relevau sensul martirajului și avertizau asupra Dictaturii Biometrice care vine cu „Cipul Controlului Total”, adică exact ceea se întâmplă acum.

Au participat: Prof. Ilie Bădescu, Nicolae Purcărea, Valentina Elefteriu Gafencu - sora Sfântului Închisorilor, Prof. Radu Ciuceanu, Doamna Aspazia (Transmisie Video), Părintele Justin (Transmisie Video), Monahul Filotheu Bălan, Ieromonahul Ioan Șișmanian, Florin Palas, Victor Roncea.

Conferința Dictatură și Martiraj poate fi audiată integral aici: 

Powered by ActiveNews

Secvență video cu Monahul Filotheu Bălan avetizând asupra identității digitale în 2009!