ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așa cum am spus duminică la tv, mi s-au semnalat, atât pe pagina asta (care este publică și vizibilă tuturor, inclusiv dictaturii sanitare), cât și în privat, mai multe cazuri de reacții adverse severe sau de decese survenite imediat după administrarea vaxinului Pfizer.
 
Ieri mi s-a semnalat primul caz de reacție adversă severă cu vaxinul Moderna - pacientul este acum la ATI. 
Nu știu de ce mi se semnalează mie aceste cazuri și nu sunt semnalate autorităților. Poate pentru că unii oameni vor să se confeseze (dacă e așa, le mulțumesc pentru încredere) sau să își descarce revolta undeva.  
Nu asta este important. 
 
 
Important este că nimeni, absolut nimeni, nu s-a decis să acționeze în justiție:
 
 
 - producătorii și importatorii vaxinului, pentru defectele produsului lor, 
 
 
- spitalul, centrul de vaxinare, medicul care a recomandat injecția, în ciuda contra-indicațiilor și a comorbidităților cunoscute,
 
 
 - autoritățile publice care promovează agresiv vaxxinul, plus medicii și influencerii care îi fac ilegal reclamă, pentru instigare la malpraxis sau favorizare. 
 
 
Nimeni nu acționează, toată lumea se poartă cu mănuși cu „eroii din linia întâi”, toată lumea este intimidată, toată lumea se teme de costurile proceselor, toată lumea este total neîncrezătoare în justiția română. Toată lumea dă impresia că nenorocirile rezultate din această campanie sunt accidente ale destinului, când, de fapt, sunt pură iatrogenie, plan de afaceri, ideologie politică.   
 
Ce nu vrea să înțeleagă omul lovit de astfel de nenorociri (sau cel revoltat sau cel speriat că i se poate întâmpla și lui) este faptul că neîncrederea în justiție, intimidarea, teama de consecințele la locul de muncă, frica de diabolizare pe paginile de socializare, toate motivele din lume pentru care acești profitori cinici nu sunt dați masiv în judecată fac parte din plan. Exact pe asta mizează respectivii - mormanul de motive pentru care nu îi veți da în judecată și nici pe mâna parchetului, chiar dacă au făcut cel mai mare rău posibil, asigurându-vă că vă fac binele. 
 
 
PS: Când vaccinarea va fi devenit obligatorie, iar apartheidul sanitar efectiv (nu mai e mult până atunci), va fi prea târziu pentru acțiuni, iar regretele, inutile. Chiar și vocile care strigă în pustie vor fi fost reduse la tăcere - platoformele on line și paginile de socializare, care au cotropit și neutralizat orice modalitate alternativă de comunicare și informare se pricep foarte bine la asta. Cel mai probabil, unul ca mine nu va mai putea vorbi. Acesta este totalitarismul, dacă ați uitat cumva ...