ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scene dramatice spre finele celei de-a 168-a ediții a tradiționalei curse Oxford – Cambridge pe apele Tamisei, fiind evident că un component al ambarcațiunii celor din Oxford, Felix Drinkall, abia mai putea ține vâsla înainte de a se prelinge din scoica sa, colaps necesitând urgente îngrijiri medicale. Colegii săi canotori, sesizând pericolul, au deviat de la parcurs și au vâslit spre mal, unde Drinkall a fost scos pe targă, preluat fiind de personalul medical iar Ambulanța transportându-l la „Urgențe”. 

Continuă apariția nenumăratelor și nesfârșitelor probleme medicale în rândul sportivilor, sub ochii spectatorilor dar adesea și ai telespectatorilor, în concursuri difuzate în direct, precum cel de duminică, de canotaj, transmis de BBC din Londra, competitorii suferind afecțiuni subite, în unele cazuri chiar tragice, survenind decesul, fără însă a fi menționat absolut deloc statutul așa-zisei „vaccinări” a celui vătămat ori a fi lansată câtuși de puțin o întrebare de genul „nu era cumva vaccinat?”, aspecte care în mod normal și firesc ar trebui luate în calcul în condițiile în care toate aceste colapsuri bruște în arena sportivă s-au tot înmulțit de la începutul anului 2021, tocmai odată cu lansarea așa-zisei „campanii” de așa-zisă „vaccinare”.

Nu-i nici o întâmplare sau doar vreo coincidență în acest sens, miile de colapsuri din senin, vătămări subite și chiar decese în sport, înmulțite în ultimii 2 ani și ceva, fiind cât se poate de suspecte în lumina faptului că se suprapun ca apariție a lor tocmai declanșării la finele anului 2020 a „campaniei” fals etichetate ca fiind de „vaccinare”.

În mod normal, dat fiind că este vorba despre tineri clinic sănătoși și apți din punct de vedere medical pentru efortul fizic în regim competițional, în baza unor teste periodice care avizează practicarea sportului de performanță, toate aceste vătămări din senin sunt cu atât mai bătătoare la ochi cu cât erau ca și inexistente până înaintea demarării înțepărilor, extrem de rare până în 2020, cu o explozie a cazurilor în ultimii 2 ani și ceva.

Lista celor cu probleme a fost completată duminică în Albion pe apele fluviului cu ocazia „clasicului” Oxford – Cambridge în canotaj, Drinkall întâmpinând vizibile probleme, în incapacitatea de a mai ține măcar vâsla, înainte de a cădea în barcă. Și este vorba despre un tânăr asociat înaltei performanțe sportive. 

Conform surselor citate, sportivul era conștient când a fost preluat de ambulanțieri, dar, dat fiind situația ivită, nici cei de la Cambridge nu prea s-au bucurat de victorie precum în alte dăți și precum ar fi făcut-o neîndoielnic dacă totul decurgea normal, nici spectatorii n-au mai gustat la fel finalul cursei, preocupați fiind de cele întâmplate. Doar difuzorii aproape că s-au făcut că plouă, de parcă nimic n-ar fi fost cât se poate de clar și alarmant, atâta „calm” la ora actuală, în contrast vădit cu întreaga isterie propagandistică deversată de mass-media în 2020, CoVID în sus, CoVID în jos. 

Știrea colapsului a fost preluată de www.truthseeker.co.uk, accesibilă la această legătură

De fapt, chiar doi canotori ai celor de la Oxford University Boat Club au primit îngrijiri medicale după cursă, câștigată de rivalii de pe Cam, autori ai celui de-al patrulea triumf direct în ultimele 5 ediții pe apele fluviului ce străbate Londra, mărindu-și avansul la capitolul victorii, 86-81.

ActiveNews.ro, partener sporttim.ro, a publicat luni seară o știre accesibilă aici, cu inserție video, despre starea de rău a fotbalistului Ze Carlos, în cursul unui joc pentru Ferroviario.