ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cântăreața franceză Zaz a fost nevoită să își anuleze viitoarele concerte din Quebec din cauza vaccinării obligatorii, relatează Journal de Montreal.

"Dragii mei veri din Quebec, vă anunț cu mare tristețe că, din păcate, nu voi putea veni să onorez concertele mele programate pentru luna septembrie din cauza măsurilor sanitare încă în vigoare în Canada", a scris cântăreața pe rețelele sale de socializare.

Cântăreața a mai scris pe rețelele sale de socializare că "intrarea în Canada rămâne interzisă pentru cetățenii străini care nu sunt vaccinați”.
 
Cu toate acestea, cântăreața a decis să nu se vaccineze împotriva COVID-19.

"Nu am luat atitudine până atunci, pentru că, după ce am avut de multe ori COVID, nu a fost nevoie să vă scriu și mai ales am considerat că nu era momentul potrivit să mă exprim. În plus, am reușit să fac toate datele internaționale din martie anul trecut cu buletinul de sănătate curat (teste PCR repetate și izolare)", a declarat Zaz, care a adăugat că a încercat din răsputeri să obțină autorizația de a veni în Canada, dar fără succes.

"Lucrăm în mod activ cu echipa noastră de la fața locului pentru a anunța în curând datele din septembrie 2023", a declarat cântăreața, care, în mod normal, ar fi trebuit să concerteze la Saguenay, Quebec, Montreal și Trois-Rivières la sfârșitul lunii septembrie.