ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cântărețul, actorul, maestrul de ceremonii și prezentatorul TV Roslan Shah, din Malaezia, s-a prăbușit brusc, în timp ce era intervievat în direct la TV3, arată publicația Adverse Reaction Report.

Roslan, în vârstă de 52 de ani, se recuperează acum într-un spital privat după ce și-a pierdut conștiența și a căzut de pe scaun în timpul transmisiunii în direct a unui popular talk-show pentru femei, Wanita Hari Ini (WHI). Programul în direct a fost întrerupt temporar. VIDEO:

 
Un medic de serviciu la studio l-a examinat imediat pe Roslan și a constatat că avea tensiunea arterială ridicată. În consecință, echipa de producție a chemat o ambulanță care l-a transportat pe Roslan la cel mai apropiat spital.

Roslan, al cărui nume real este Roslan Udin, este originar din Singapore, dar și-a câștigat faima în Malaezia, în ultimele două decenii.
 
El este cunoscut mai ales pentru că a participat în 2012 la reality show-ul de aventură Celebrity Fear Factor Malaysia.

Potrivit Instagram-ului său, Roslan s-a vaccinat cu a doua doză pe 26 iulie 2021.