ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Militari ai Armatei Române au ieșit în patrulare pe străzile Capitalei, alături de polițiști și jandarmi din cadrul MAI. Într-un mesaj pe Facebook, MApN amintește că, potrivit Ordonanței Militare nr. 3 din 24.03.2020, începând de astăzi, 25 martie, ora 12.00, se interzice circulația tuturor persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, cu unele excepții.

„Militari din mai multe structuri ale Forțelor Terestre Române au plecat în misiune. Toate măsurile sunt luate în vederea limitării răspândirii virusului. Împreună suntem mai puternici!Începând cu ora 12.00 au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe durata stării de urgență.
Ieșiți doar dacă aveți urgențe și nu uitați să aveți la voi documentul de identitate și adeverința sau declarația pe proprie răspundere", au precizat reprezentanții MAPN pe pagina de Facebook.