ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu recent, distinsul medic cardiolog și epidemiolog Dr. Peter McCullough a împărtășit modul în care studiile au indicat faptul că ARNm sintetic din vaccinurile experimentale COVID de la Pfizer și Moderna poate rămâne permanent în organism, se poate transfera și la persoanele nevaccinate și "schimbă genomul uman", conform LifeSite.

"Se pare că ARN-ul mesager se transferă acum de la cei vaccinați la cei nevaccinați", a declarat McCullough.

McCullough a făcut referire la un articol al său în care a citat un studiu realizat de Helene Banoun care arată că nanoparticulele lipidice care transportă ARNm se răspândesc în tot corpul și "s-a demonstrat că pot fi excretate prin fluidele corporale (transpirație, spută, lapte matern) și că pot trece bariera transplacentară".

"Iar într-o lucrare a lui Fertig și a colegilor, se constată că ARN-ul mesager circulă în sânge timp de cel puțin două săptămâni" (aici), a declarat medicul pentru Gaw. 

El a afirmat că o altă lucrare "a găsit ARN mesager la cei vaccinați în ganglionii limfatici timp de luni de zile. Se pare că organismul nu-l elimină".

În cele din urmă, un alt studiu "al lui Hanna și al colegilor din JAMA a arătat că ARN-ul mesager se găsește în laptele matern al femeilor nechibzuite care au luat vaccinul în timpul sarcinii sau după aceea", a spus el.

Rezumând aceste gânduri, McCullough a propus întrebarea retorică: "Ați putea de fapt să luați un vaccin din greșeală prin contact apropiat, sărut, contact sexual, [sau] alăptare? Se pare că răspunsul este "da"".

Mai mult, el a explicat că "nu s-a demonstrat niciodată că ARNm părăsește efectiv organismul. Se pare că sunt permanente, la fel ca și proteina spike care este produsă după ele. Acest lucru este foarte îngrijorător".

"Acest ARN mesager, se pare că este pentru totdeauna. Fiecare injecție se acumulează în organism fără ca acesta să aibă capacitatea de a scăpa de el", a explicat fostul președinte al Societății Cardiorenale din America.
 
VIDEO: