ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jake Flint,  cântărețul  de muzică country Red Dirt, originar din Oklahoma, care a murit subit, după nunta sa ( despre care a scris ActiveNews aici), ar fi decedat din cauza vaccinului anticovid, susține celebrul doctor Peter McCullough, conform LifeSiteNews.

Cunoscutul cardiolog Peter McCullough a declarat că "până la proba contrarie", moartea bruscă și tragică din noaptea nunții a cântărețului de muzică country din Oklahoma, Jake Flint, ar trebui să se presupună că a fost cauzată de vaccin.
 
Featured Image

"Pe baza a ceea ce știm, dacă nu există o altă cauză a decesului, miocardita a fost provocată de vaccin", a declarat McCullough pentru LifeSiteNews într-un interviu telefonic.
 
"Din câte știm, [vaccinul COVID] este singurul lucru pe care l-a luat în organism care i-a afectat inima."

La doar câteva ore după nunta lui Flint de sâmbăta trecută, acesta a murit subit în somn, la vârsta de 37 de ani.

Pe 21 aprilie 2021, Flint a postat pe Instagram o fotografie a "fișei sale de înregistrare a vaccinării COVID-19", indicând că primise două doze de  Pfizer în luna precedentă, scriind că fusese "complet vaccinat" și că, aparent, abia aștepta să reia spectacolele live pe drumuri.

"Deci, să spunem că era un consumator cunoscut de cocaină, ca un exemplu. [În acest caz] poate că am putea concluziona că cocaina i-a afectat inima și că a făcut un stop cardiac, iar aceasta ar fi o explicație", a propus autorul a 677 de articole publicate în reviste științifice de specialitate.

"Dacă ar fi fost cineva despre care se știa anterior că avea blocaje cardiace și că a avut stenturi, am putea concluziona că a murit probabil din cauza unui alt atac de cord și a unui stop cardiac din acest mecanism", a continuat McCullough.

"Dar, fără alte cunoștințe, tot ce știm este că el este aparent perfect sănătos și moare în noaptea de după ce s-a căsătorit. Iar singurul lucru din istoricul său care ar putea cauza moartea ar fi un vaccin COVID-19, deoarece s-a dovedit că vaccinurile COVID-19 provoacă moartea cardiacă în studiile autopsiei publicate", a clarificat Peter McCullough.

"Pe măsură ce apar aceste cazuri, și continuă să apară acum zilnic", cauza decesului ar trebui să fie considerată "vaccinul COVID-19 până la proba contrarie", a concluzionat doctorul.
 
Red Dirt Country Artist Jake Flint Has Died