ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte Donald Trump a făcut o oprire neașteptată în campania electorală, apărând la podcastul "Impaulsive" al controversatului YouTuber Logan Paul.
 

În timpul episodului, care conținea un interviu de aproximativ 45 de minute, Trump i-a îndemnat pe tinerii alegători precum adepții lui Paul să îl voteze pe el în detrimentul președintelui Joe Biden, despre care a spus că are "mai puțin de 1% șanse" să se alăture podcastului lui Paul. Paul i-a adresat o invitație lui Biden să vină și el la emisiune.

Interviul "Impaulsiv" se potrivește cu impulsul continuu al lui Trump în social media pe măsură ce se apropie alegerile din noiembrie. În timp ce unii alegători tineri au început să pună la îndoială loialitatea față de Biden, Trump a început să apară în podcasturi populare și în alte locuri de comunicare în mass-media noi. În ultimii ani, Trump a avut apariții cu podcasterul conservator Tim Pool și cu YouTubers the Nelk Boys. El s-a alăturat TikTok la începutul lunii, iar a doua sa postare a fost cu Paul, filmată la scurt timp după ce podcastul lor s-a încheiat.
 
@realdonaldtrump Face off with @Logan Paul ♬ Way down We Go - KALEO


Paul a fost unul dintre cei mai de succes și mai profitabili YouTuberi din 2013. El are peste 23 de milioane de abonați, iar episoadele podcastului său depășesc frecvent 1 milion de vizualizări. Printre invitații recenți de la "Impaulsive" se numără comediantul Kevin Hart, jucătorul de fotbal Patrick Mahomes și fostul luptător John Cena. 

Paul i-a adresat lui Trump o serie de întrebări despre cultura pop, inclusiv dacă are cunoștință de existența extratereștrilor (Trump a spus că este "foarte posibil") și dacă crede că fratele său mai mic, Jake Paul, îl va învinge pe Mike Tyson într-o viitoare luptă (Trump a spus că vârsta lui Tyson i-ar putea afecta șansele). 

Trump a comentat, de asemenea, apariția inteligenței artificiale și a deepfakes care au fost folosite pentru a crea videoclipuri false cu el în care face publicitate la escrocherii, numind tehnologia "chestii foarte puternice". Trump a spus că s-a întâlnit cu lideri din domeniul tehnologiei, inclusiv cu Elon Musk, pentru a discuta despre posibilitățile inteligenței artificiale. El a spus că SUA trebuie să preia conducerea în ceea ce privește această tehnologie, cheltuind atâta energie cât este necesar pentru a concura cu China. Trump a mai spus că AI ar putea înlocui scriitorii de discursuri, inclusiv pe ai săi.

Musk a redistribuit interviul lui Logan Paul cu Donald Trump.