ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tucker Carlson a avertizat luni că ordinele de vaccinare sunt „o chestiune de putere”, adăugând că aceste cerințe sunt „atât de vădit iraționale”, încât obligarea oamenilor să le accepte fără crâcnire este „chiar ideea acestui exercițiu”, arată Summit News.

Într-un nou monolog înflăcărat, Carlson observă că „aceasta este o formă de sadomasochism, este dominare și supunere. Este vorba de putere. Dacă te pot face să iei medicamente pe care nu le dorești sau de care nu ai nevoie, au câștigat. Ești al lor. Le aparții. Ei asta vor.”

Și a continuat: „Așadar, de ce se întâmplă asta? De ce, mai exact, este așa politica? În discursul său adresat țării săptămâna trecută, Joe Biden nu s-a obosit să explice de ce. Explicațiile nu sunt necesare în această etapă. Consimțământul dumneavoastră nu mai este necesar”.

Etichetând discursul lui Biden de săptămâna trecută despre cerința de vaccinare drept „cel mai dezbinător discurs ținut vreodată de un președinte american modern”, Carlson a remarcat că punctul central pe care Biden l-a subliniat a fost cel potrivit căruia „concetățenii voștri americani sunt periculoși pentru voi. Ei vă pot ucide. Și asta include și familia voastră”. 

„Dacă te pot obliga să faci un vaccin de care nu ai nevoie, ce nu pot face?”. a întrebat Carlson, adăugând: „de ce nu te obligă, nu știu, să iei medicamente psihiatrice dacă ești mereu neascultător? Exprimi un punct de vedere greșit, primești o injecție cu torazină. De ce nu ar putea face asta? Care este principiul limitativ în cazul lor?”.

Carlson a adăugat: „Vă puteți imagina un grup de medici explicând la CNN că am fi cu toții mult mai în siguranță dacă propagandiștii bolnavi mintal ai dreptei radicale ar primi tratamentul de care au nevoie și ar înceta să mai răspândească periculoasele lor teorii conspiraționiste. Așa că a le da medicamente psihotrope este o chestiune urgentă de sănătate publică. Vi se pare neverosimil?" VIDEO: