ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timpul unei intervenții la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, Carmen Tănase a povestit cum a aflat din presă că ar avea Covid. Actrița a clarificat totul catalogând informațiile apărute recent în presă drept false:

„Nu am nici SARS-COV-2 și nu sunt nici antivaccinistă, e un fake news de la început pănă la sfârșit. Dar dă bine știrea asta așa. Probabil este și mare tristețe că nu este adevărat.

Eu habar nu am avut. M-a sunat o prietenă care m-a întrebat ce fac și dacă am nevoie de ceva. Și eu am spus că sunt în regulă, dar ce s-a întâmplat. Păi am înțeles că ai COVID. Nu, nu am COVID. Am înțeles că s-a dat o știre.

Am sunat la acel post și am rugat să dea dezmințire. Mă simt foarte bine. Dacă am nevoie de medicamente, mă descurc.

„Aseară, de nervi am mai făcut un test și a ieșit negativ. Cine știe ce mai apare. Oamenii să fie consecvenți în așteptarea lor că, cine știe, s-ar putea să le fac pe plac", a declarat Carmen Tănase în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

VIDEO: