ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi prieteni,

Dorim să vă anunțăm în prealabil faptul că actualele pachete existente pe site-ul nostru, CarteOrtodoxă.ro, vor mai putea fi achiziționate doar astăzi, 13.12.2020. Astfel, dacă v-ați dorit unul dintre aceste pachete și nu ați reușit să le achiziționați până acum, vă invităm să o faceți în această perioadă. Pachetele le puteți găsi aici.

Dacă nu ați găsit ceva pe placul dumneavoastră, nu vă faceți griji. Începând de luni va apărea pe site o nouă serie, cu zeci de pachete, potrivite pentru sărbătorile ce se apropie.

După cum v-am obișnuit, săptămânal oferim un titlu redus cu 50%. În această săptămână vă punem la suflet o carte despre liniștire, atât de trebuincioasă omului modern, cu predilecție în această perioadă a postului. O carte scrisă de un teolog în adevăratul sens al cuvântului - Mitropolitul Nafpaktosului - Ierotheos Vlachos. Cartea o puteți găsi aici.

De asemenea, dorim să vă mulțumim pentru toată susținerea și dragostea pe care ne-ați arătat-o de la începutul proiectului. Și pentru ca aprecierea noastră să fie și în faptă, am pregătit pentru dumneavoastră, în fiecare pachet trimis, o carte de rugăciuni, un cartonaș de mulțumire și un semn de carte, după modelul lucrat în acuarelă de către un ilustrator.

Sperăm ca acest mic dar să aducă bucurie.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews