ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi prieteni,

Dorim să vă anunțăm în prealabil faptul că actualele pachete existente pe site-ul nostru, CarteOrtodoxă.ro, vor mai putea fi achiziționate doar astăzi, 13.12.2020. Astfel, dacă v-ați dorit unul dintre aceste pachete și nu ați reușit să le achiziționați până acum, vă invităm să o faceți în această perioadă. Pachetele le puteți găsi aici.

Dacă nu ați găsit ceva pe placul dumneavoastră, nu vă faceți griji. Începând de luni va apărea pe site o nouă serie, cu zeci de pachete, potrivite pentru sărbătorile ce se apropie.

După cum v-am obișnuit, săptămânal oferim un titlu redus cu 50%. În această săptămână vă punem la suflet o carte despre liniștire, atât de trebuincioasă omului modern, cu predilecție în această perioadă a postului. O carte scrisă de un teolog în adevăratul sens al cuvântului - Mitropolitul Nafpaktosului - Ierotheos Vlachos. Cartea o puteți găsi aici.

De asemenea, dorim să vă mulțumim pentru toată susținerea și dragostea pe care ne-ați arătat-o de la începutul proiectului. Și pentru ca aprecierea noastră să fie și în faptă, am pregătit pentru dumneavoastră, în fiecare pachet trimis, o carte de rugăciuni, un cartonaș de mulțumire și un semn de carte, după modelul lucrat în acuarelă de către un ilustrator.

Sperăm ca acest mic dar să aducă bucurie.