ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele american Joe Biden nu ia în considerare "absolut deloc" retragerea candidaturii pentru un al doilea mandat, a declarat miercuri purtătoarea sa de cuvânt, în timp ce se înmulțesc întrebările cu privire la acuitatea sa mentală după o performanță dezastruoasă în timpul dezbaterii cu Donald Trump, relatează Agerpres, citat de Știripesurse.

Democratul "continuă campania", "rămâne în cursă", a insistat Karine Jean-Pierre în fața presei.
 
 
La întrebarea unui jurnalist care a întrebat dacă președintele, în vârstă de 81 de ani, are în vedere să se retragă, purtătoarea de cuvânt a răspuns "absolut deloc".

"Înțelege că este legitim ca oamenii să pună această întrebare, dar nu putem uita bilanțul său", a insistat ea.

Biden va acorda vineri un interviu pentru postul ABC News și Casa Albă a promis că va organiza o conferință de presă a președintelui săptămâna viitoare, două ocazii menite să arate că Biden se poate exprima fluent fără prompter.

Potrivit unui sondaj difuzat marți de CNN, 75% din alegătorii intervievați consideră că Partidul Democrat ar avea șanse mai mari la alegerile din noiembrie cu un alt candidat decât Joe Biden.