ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O serie de tweet-uri din 6 ianuarie ale procurorului general al statului Missouri, Andrew Bailey, recent învestit în funcție, a detaliat modul în care oficialii lui Biden au încercat să cenzureze tweet-urile lui Robert F. Kennedy Jr., președinte și consilier juridic principal al Children's Health Defense.

Citând documente și e-mailuri între angajații din domeniul social media și oficialii Casei Albe, Bailey a expus modul în care Casa Albă a încercat să îl cenzureze pe Kennedy pentru un tweet în care punea sub semnul întrebării decesele "suspecte" ale unor persoane în vârstă după ce au primit vaccinul COVID-19 și cerea o investigație de bună credință cu privire la adevăratele cauze ale deceselor.

Casa Albă a vizat în mod special tweetul lui Kennedy din 22 ianuarie 2021, referitor la moartea recentă, la acea vreme, a lui Hank Aaron, membru al Hall of Famer-ului din baseball, la 18 zile după ce acesta a primit în mod public vaccinul Moderna.
 
Pe parcursul a nouă tweet-uri postate pe 6 ianuarie, procurorul a dezvăluit mai multe e-mailuri și documente care arată modul în care oficialii lui Biden au încercat să cenzureze conținutul social media care se opunea narațiunii oficiale a pandemiei.
 
Iată câteva exemple: