ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marele premiu la extragerea 6/49 din 30 decembrie a fost câștigat de două persoane. 

Dacă despre primul câștigător din Găești care a pus mâna pe marele premiu de la Loto 6/49 se știe că a revendicat banii, asupra celui de-al doilea planează, încă, misterul total. Un fost angajat al Loteriei Române spune că agenția l-a inventat pe cel de-al doilea pentru a-și însuși premiul.

Sorin Constantinescu, consilierul personal al lui Dan-Alexandru Ghiță, fost director la Loteria Română, lansează o ipoteză-șoc. ”Nici nu-și va ridica premiul vreodată pentru că nu există, a fost inventat. De la început am afirmat că omul care a câștigat, de fapt a pierdut jumătate din sumă”, a declarat Constantinescu, la România TV.    

Fostul angajat al instituției acuză că Loteria Română ar fi mințit ca să-și însușească banii.
 
Pe de altă parte, cei de la Loterie se apără și spun că toți cei care vor face acuzații nefondate vor fi dați în judecată.    ”Nu s-a prezentat câștigătorul biletului cu nr. 115, jucat în data de 22.12.2015, la ora 15:55:11. Ultima zi în care posesorul își putea ridica câștigul este 29.03.2016. Biletele de joc sunt nenominale și nu cunoaștem identitatea câștigătorilor până când aceștia nu se prezintă cu biletele, în original. Cel mai mare premiu neridicat din istoria recentă a Loteriei este de 1,9 milioane de lei și a fost câștigat la 30.12.2013”, au precizat reprezentanții instituției pentru Adevarul.