ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu peste 6.000 de angajați, uzina Ford Craiova este, în prezent, unul dintre cei mai mai mari angajatori din Oltenia. În condițiile în care fabrica va intra într-o nouă etapă importantă, devenind primul producător auto al unui vehicul complet electric în România, Ford urmează să creeze noi locuri de muncă.

Pentru a afla cât câștigă un angajat care lucrează în fabrica Ford de la Craiova, Promotor.ro a consultat pagina web undelucram.ro.

Din aceasta reiese că o persoană cu experiență, angajată full time ca Operator Producție, are un salariu lunar net de 1.950 de lei + tichete de masă.

Pe de altă parte, un Operator Asamblare fără experiență are un salariu lunar net de 1.300 lei + tichete de masă.

Un Inspector / Controlor de Calitate cu experiență poate câștiga un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un Operator calificat, cu o experiență de aproximativ trei ani, câștigă un salariu lunar de 2.750 lei. De asemenea, sunt oferite și tichete de masă. La acestea se mai poate adaugă un bonus consistent la sfârșit de an.

Un Tehnician Metrolog cu experiență care lucrează la uzina auto din Bănie are un salariu lunar net de 3.000 lei. La această sumă se adaugă bonuri de masă și alte suplimente acordate la sfârșit de an.