ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu mai este un secret faptul ca manichiura cu oje semipermanente reprezinta o optiune excelenta pentru orice femeie. Rezista pe unghii pana la aproximativ 4 saptamani, se poate aplica si indeparta usor, aspectul obtinut este impecabil si nu deterioreaza unghiile. Bineinteles, de toate aceste avantaje te poti bucura atunci cand alegi produsele create de un brand renumit, asa cum este Melkior. 
 

Acest magazin online iti pune la dispozitie oje semipermanente realizate din ingrediente de calitate superioara, care nu iti vor afecta stabilitatea unghiilor, ci le vor oferi un aspect rafinat, de nota 10. Femeile care au folosit aceste produse sunt extrem de multumite, motiv pentru care au postat multe recenzii pozitive:

"Recomand. Calitate excelenta, rezistenta si pret accesibil.” (Melissa)

"Foarte multumita, am peste 20 de nuante de oja semipermanenta. Le folosesc doar eu si nu ma satur sa aleg si alte nuante. Ojele de la Melkior nu se compara ca structura cu alte branduri. Oja ramane exact asa cum este intinsa pe unghie, nu se prelinge, iar culorile sunt vii si raman neschimbate dupa 3 sapt. Aleg mereu oje semipermanente de 4.5 ml, pentru ca nu am nevoie de o cantitate mai mare.” (Loredana J.)

"Am folosit pentru prima data oja semipermanenta Melkior si sunt foarte foarte multumita. Se aplica usor si rezista foarte bine. Variantele cu 4.5 ml sunt foarte convenabile, pentru ca poti sa iti achizitionezi mai usor mai multe culori.” (Dana)

"Am achizitionat pana in momentul de fata 3 culori (Chic, Flair, Surfing), toate aceste nuante sunt foarte pigmentate si superbe! Unghiile mele sunt destul de lungi si nu am avut probleme sa sa se desprinda culoarea. Ador aceste oje semipermanente, chiar mi-as dori sa va pot arata cum erau unghiile mele inainte si acum. Merita toti banii, eu le-am cumparat cu 30% reducere si abia astept sa mai achizitionez si alte culori.

Cantitatea de 4.5 ml este suficient de mare incat sa tina luni bune, chiar si un an. Recomand cu cea mai mare placere! Calitate super buna, pret super ok si durabilitate mare.” (Sandra M.)

"Iubesc oja semipermanenta Melkior. Este foarte rezistenta si are un luciu deosebit!” (A.)

"Am comandat nuantele Ever Beige, Ever Love si Ever Cloud. Sunt absolut superbe! Ever Beige este chiar mai frumoasa in realitate. Cantitatea aceasta de 4.5 ml este un mare avantaj, deoarece nu trebuie sa investesti foarte mult pentru a-ti achizitiona cat mai multe nuante." (Roxana)

Asa cum poti observa, femeile care au achizitionat oje semipermanente marca Melkior sunt multumite de alegerea facuta. Acest brand iti pune la dispozitie o gama variata de texturi si o paleta bogata de nuante, asa ca vei gasi intotdeauna oja perfecta pentru tine si tinutele tale. In cazul in care vrei sa nu mai depinzi de programul saloanelor de infrumusetare si sa iti faci manichiura din confortul casei tale, oricand iti doresti, aceasta este cea mai buna optiune. 

Mai mult decat atat, pe site-ul Melkior vei gasi frecvent oferte de nerefuzat. Spre exemplu, in perioada 08.03.2021 - 09.03.2021, daca vei folosi codul LAMULTIANI, vei beneficia de -25% la orice comanda, ceea ce inseamna ca iti vei putea achizitiona toate nuantele de oja semipermanenta pe care ti le doresti la cel mai avantajos pret!