Cătălin Moroșanu a vizitat zilele acestea Sfântul Munte Athos din Grecia, în semn de mulțumire pentru Dumnezeu pentru darurile primite în viață, după cum a anunțat sportivul pe Facebook, informează Basilica.
 
Potrivit sursei citate, Cătălin Moroșanu a enunțat motivul vizitei sale pe pagina oficială de Facebook.
 
„Am venit să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dăruit, pentru că mi-a luminat calea de fiecare dată, ajutându-mă să merg înainte. Am petrecut câteva zile binecuvântate la mănăstirile de pe Muntele Athos, cu program de rugăciune și întărire duhovnicească. O hrană spirituală pe care nu o pot descrie în cuvinte. Doamne ajută!”, a scris Moroșanu.
Într-o altă postare din perioada șederii sale, Cătălin Moroșanu a reprodus un citat memorabil de-al lui Einstein și a făcut cunoscut faptul că a mai vizitat Muntele Athos acum patru ani.
„«Coincidența este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim», spunea Einstein. După patru ani, am ajuns în același loc de suflet, pentru hrana spirituală”.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.