ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Cătălin Moroșanu a vizitat zilele acestea Sfântul Munte Athos din Grecia, în semn de mulțumire pentru Dumnezeu pentru darurile primite în viață, după cum a anunțat sportivul pe Facebook, informează Basilica.
 
Potrivit sursei citate, Cătălin Moroșanu a enunțat motivul vizitei sale pe pagina oficială de Facebook.
 
„Am venit să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dăruit, pentru că mi-a luminat calea de fiecare dată, ajutându-mă să merg înainte. Am petrecut câteva zile binecuvântate la mănăstirile de pe Muntele Athos, cu program de rugăciune și întărire duhovnicească. O hrană spirituală pe care nu o pot descrie în cuvinte. Doamne ajută!”, a scris Moroșanu.
Într-o altă postare din perioada șederii sale, Cătălin Moroșanu a reprodus un citat memorabil de-al lui Einstein și a făcut cunoscut faptul că a mai vizitat Muntele Athos acum patru ani.
„«Coincidența este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim», spunea Einstein. După patru ani, am ajuns în același loc de suflet, pentru hrana spirituală”.