ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urma unei analize statistice care a urmărit evaluarea riscului de avort spontant în cazul administrării vaccinurilor Pfizer și Moderna, s-a dovedit faptul că ambele au un procent ridicat de risc. Redăm mai jos analiza cercetătorului Igor Chudov pe marginea unui studiu oficial al CDC:
 
O audiere recentă a comitetului de experți al CDC (ACIP) privind aprobarea vaccinurilor Covid pentru programele de vaccinare a copiilor a fost foarte mult discutată online.

Îngropată în documentele prezentate pentru audiere, se află o prezentare PowerPoint curioasă (link de arhivă) care analiza efectul vaccinării asupra rezultatelor sarcinii, cum ar fi avorturile spontane și nașterile de copii morți, și nu numai.

Scopul său, era, desigur, de a arăta că vaccinurile Covid sunt sigure pentru femeile însărcinate. Acesta folosește anumite metode discutabile de comparație - femeile vaccinate și cele nevaccinate.

Cu toate acestea, prezentare descrie ratele de avort spontan ale unor femei care se aflau în situații perfect identice (vaccinate în timpul sarcinii), singura diferență fiind dacă au luat vaccinul Pfizer (30 mcg) sau Moderna (doza mai mare de 100 mcg, 50 mcg pentru rapel).

Aceasta este o adevărată comparație între mere și mere, între femei vaccinate și femei vaccinate. Aceste femei, destul de aleatoriu, pe baza preferințelor personale, au ales între vaccinurile Pfizer și Moderna. Eșantioanele au fost foarte mari: 12.751 de femei au luat Pfizer și 8.365 de femei au luat Moderna.

Rezultatul aici este "avortul spontan", adică întreruperea sarcinii înainte de 20 de săptămâni de gestație. Așadar, totul este foarte simplu. 

  • 422 de femei au avut un avort spontan în urma administrării vaccinului Pfizer- 3,3% dintre femeile vaccinate cu vaccinul Pfizer au suferit un avort spontan,
  • 395 de avorturi au fost înregistrate în cazul administrării Moderna -4,7% dintre femeile vaccinate cu  Moderna au suferit, totodată un avort spontan.


Prin urmare, dată fiind prezentarea de mai sus, atât vaccinul Pfizer, cât și vaccinul Moderna, produc riscul unui avort spontan, singura diferență statistică fiind legată de procentul mai ridicat în cazul Moderna. Acest lucru însă, se datorează faptului că doza de vaccin administrat în cazul acesteia era mai mare. 
 
Întrebare:

  • Dacă vaccinurile Covid sunt sigure pentru sarcină și NU afectează avorturile spontane, cum se face că rata de avort spontan  este atât de mare?
  • Cum se face că nimeni de la CDC nu a pus această întrebare?
  • Cum se face că mass-media noastră tace pe această temă?

Și, mai ales, adăugăm noi, cum se face că atâția „medici” și „experți” le-a recomandat fără să clipească. Cine răspunde?

Tineri uciși de vaccin, mame care-și plâng copiii și familii distruse pe vecie. Un strigăt și un vaiet pe adresa somnului liniștit al lui Valeriu Gheorghiță. REPORTAJ VIDEO