ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat în vârstă de 35 de ani din județul Botoșani a fost arestat preventiv pentru săvârșirea a două infracțiuni de viol, după ce ar fi încercat să abuzeze sexual două fetițe. Individul a mai fost condamnat o dată pentru agresiune sexuală, informează libertatea.ro

Bărbatul cu antecedente penale le-ar fi acostat, pe o stradă dintr-o localitate rurală din județul Botoșani, pe cele două fetițe de 12 și, respectiv, 13 ani, cu intenția de a întreține relații sexuale cu acestea, a declarat procurorul Andrei Ostafie, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

În toamna lui 2014, individul a violat o fetiță în vârstă de numai opt ani. Arestat și atunci, el a fost condamnat ulterior la la cinci ani de detenție și a executat pedeapsa în Penitenciarul Botoșani, scrie Monitorul de Botoșani.