Un bărbat în vârstă de 35 de ani din județul Botoșani a fost arestat preventiv pentru săvârșirea a două infracțiuni de viol, după ce ar fi încercat să abuzeze sexual două fetițe. Individul a mai fost condamnat o dată pentru agresiune sexuală, informează libertatea.ro

Bărbatul cu antecedente penale le-ar fi acostat, pe o stradă dintr-o localitate rurală din județul Botoșani, pe cele două fetițe de 12 și, respectiv, 13 ani, cu intenția de a întreține relații sexuale cu acestea, a declarat procurorul Andrei Ostafie, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

În toamna lui 2014, individul a violat o fetiță în vârstă de numai opt ani. Arestat și atunci, el a fost condamnat ulterior la la cinci ani de detenție și a executat pedeapsa în Penitenciarul Botoșani, scrie Monitorul de Botoșani.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews