ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din Suedia care a fost violată și-a exprimat furia că un imigrant sirian care a violat-o a primit despăgubiri de 70.000 de lire sterline (96.000 de dolari) din partea statului suedez, în timp ce ea a primit doar 250 de lire sterline (340 de dolari), relatează Breitbart.

Victima, o femeie în vârstă de 42 de ani pe nume Petra, a fost una dintre victimele unui imigrant sirian și a fratelui său, care au răpit și violat două femei în primăvara anului 2017 în orașul Malmo.

Ea a declarat pentru ziarul Expressen că cei doi bărbați au intrat în apartamentul ei din centrul orașului Malmo în mijlocul zilei de 19 martie 2017, în timp ce se odihnea în pat.

"Dintr-o dată am avut ambii bărbați în dormitor. Am fost trezită de unul dintre ei strigând că trebuie să mă întind, în timp ce celălalt îmi desfăcea picioarele", a spus ea. Procurorii spun că cei doi sirieni au violat-o de mai multe ori și au bătut-o cu pumni și lovituri pentru a o face să tacă.

„M-au amenințat în mod clar că mă vor ucide", a spus ea. "Am ajuns pe podea și acolo violența a continuat. De asemenea, unul dintre ei mi-a îndreptat un fel de armă spre cap."

După un timp, ambii bărbați au părăsit apartamentul Petrei - dar nu înainte de a-i fura cardurile bancare, pașaportul și alte bunuri.

În urma arestării celor doi sirieni, care, de asemenea, au închis o altă femeie într-un subsol timp de peste 24 de ore, Petra a declarat că a trebuit să se confrunte cu ei într-o sală de judecată suedeză, unde spune că aceștia au râs de ea.

"Încă mă duc la un psiholog. Mă simt speriată, nu vreau să ies afară când este întuneric și plâng mult", a spus ea.

Deși Petra ar fi trebuit să primească 225.000 de coroane suedeze (18.757 de lire sterline/ 25.552 de dolari) drept despăgubiri, ea a spus că a primit doar 3.000 (250 de lire sterline/340 de dolari) până acum.

Unul dintre violatori, cel mai tânăr dintre frați, a primit recent 840.000 de coroane din partea statului suedez (70.000 de lire sterline/ 96.000 de dolari), după ce s-a plâns că a fost judecat ca adult, dar se presupune că era minor la momentul violurilor.

Sentințele sale inițiale pentru aceste infracțiuni nu se ridicau nici măcar la cinci ani de închisoare, chiar și după ce au fost ușor majorate la un apel.