ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andrada Stefana Pavel, o judecătoare în vârstă de 32 de ani care lucra la Judecătoria Gherla, a fost găsit moartă în locuință, anunță Ziar de Cluj.

Ea ar fi trebuit să se prezinte miercuri dimineață la serviciu, iar faptul că nu a apărut, i-a îngrijorat pe colegi, care au dat alarma. La orele amiezii a fost sesizată poliția despre faptul că femeia nu răspunde la telefon. Oamenii legii au reușit să pătrundă în interiorul locuinței din oraș, unde au găsit-o fără suflare, a transmis Gherla INFO. În acest caz se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

”La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 12.15, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o femeie de 32 ani, nu mai raspunde la telefon. S-a pătruns în locuința cu sprijinul ISU Cluj, unde femeia a fost găsită decedată în locuință. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei decesului”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Judecătoarea fusese numită în funcție la Judecătoria Gherla în anul 2021, prin decret prezidențial.

Consiliul Superior al Magistraturii își exprimă profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viață a doamnei PAVEL ANDRADA-ȘTEFANA, judecător în cadrul Judecătoriei Gherla și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu să o odihnească!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews