ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O româncă de 38 de ani, stabilită în Italia, a murit chiar sub privirile fiicei sale de doar 12 ani. Aceasta a căzut secerată, iar fetița ei este cea care a sunat la poliție, pentru a cere ajutorul, transmite KanalD.
Tragedia s-a întâmplat în orașul Livorno, Toscana. Fata de 12 ani a sunat imediat la serviciile de urgență după ce mama ei a căzut secerată chiar sub privirile sale.

După puțin timp, o ambulanță de la Crucea Rossa della Misericordia a sosit. Însă, deși  medicul a depus toate eforturile pentru ca manevrele de resuscitare să aibă rezultat, în cele din urmă, a fost nevoit să constate decesul femeii.

La fața locului s-au deplasat carabinierii și o echipă de criminaliști, pentru  a face mai multe investigații cu privire la decesul femeii.

Parchetul urmează să cerceteze decesul femeii, având în vedere că a murit la o vârstă fragedă, fără să existe urme de violență, conform Il Telegrafo.

„Natalia era îndrăgită de toți din cartier. Era divorțată. În urmă cu vreo doi ani a avut o relație cu un bărbat, l-am cunoscut. Apoi s-au despărțit, dar au rămas prieteni. Locuia cu fiica ei aici, pe via Garibaldi. Uneori venea să mai stea la ea și fiul cel mare, care are 18 ani și lucrează.

Natalia trăia pentru copiii ei. Era de origine moldovenească și trăia în Italia de circa 20 de ani. Ultima dată am văzut-o sâmbătă, senină, zâmbitoare. Nu pot să cred că nu mai este.. Cât de mult ne vei lipsi, Natalia! Suflet bun! Mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine”, a scris  Emma Mazzoni, una dintre prietenele Nataliei.

Livorno, femeie care a murit în fața fiicei sale de 12 ani (Foto Lanari)
 
Livorno, femeie care a murit în fața fiicei sale de 12 ani (Foto Lanari)
 
Livorno, femeie care a murit în fața fiicei sale de 12 ani (Foto Lanari)