ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dramă cumplită pentru o întreagă familie din Italia, după ce o tânără a fost diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii. Boala teribilă i-a luat viața la doar 6 zile de la naștere, potrivit Observator News.

Pe pagina ei de Facebook, Nunzia Giordano, în vârstă de 27 de ani, postase primele poze cu bebelușul, după naștere. Tânăra din Milano nu a avut însă bucuria de a se bucura de primii ani din viața copilei sale: o formă gravă de cancer a ucis-o la doar șase zile după naștere.
 
Părinții, soțul ei, Antonio, precum și prietenii ei i-au fost alături în ultimele clipe și s-au rugat pentru sănătatea ei în parohia Santa Maria, în Piazza Marianella.

Sursa citată informează că diagnosticul de cancer a venit ca un trăsnet asupra familiei. Nimeni nu putea înțelege de ce ea, de ce acum, de ce...
 
Medicii au încercat în toate modurile posibile să o salveze sau măcar să-i prelungească durata de viață, dar, din păcate, fără succes. Boala a fost mult prea puternică, iar Nunzia și-a dat ultima suflare la doar 6 zile de la naștere, potrivit Corriere.

Zeci de oameni au postat mesaje de condoleanțe pe paginile de socializare. Apropiații i-au adus un omagiu lăsând poze și povestind despre aceasta.

„Încă nu-mi vine să cred.. Inima mi-a înghețat azi dimineață. Acum au mai rămas doar amintirile, după-amiezele noastre petrecute împreună. Nu sunt cuvinte”

„Dădeai atât de multă putere celor din jur și fetițelor tale. Imposibil de imaginat”

„Nu-mi vine să cred... Vorbisem cu ea pentru a o felicita pentru bebeluș, iar acum trebuie să-mi iau rămas bun. Te voi iubi mereu, vei rămâne mereu în inimile noastre și în gândul celor care te-au cunoscut”, au fost doar câteva din gândurile celor care și-au dorit să îi spună „rămas bun”, relatează Observator News.