ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mama a doi copii cărora li s-au administrat vaccinuri COVID-19 fără consimțământul mamei a dat în judecată medicul care le-a administrat vaccinurile, scrie The Defender.

Un avocat care o reprezintă pe NaTonya McNeil a intentat săptămâna trecută un proces la Curtea Superioară pentru Districtul Columbia împotriva lui Janine A. Rethy, M.D., M.P.H.

Potrivit plângerii, la 2 septembrie 2022, McNeil și-a dus cei doi copii mai mari, în vârstă de 15 și 17 ani, la clinica medicală mobilă KIDS Mobile Medical Clinic/Ronald McDonald Care Mobile Clinic, operată de Spitalul Georgetown, pentru a-și efectua examenul medical anual obligatoriu pentru anul școlar 2022-2023.

Procesul susține că Rethy, directorul clinicii mobile, i-a ținut pe copii în sala de examinare mai mult timp decât era necesar pentru un control obișnuit și i-a vaccinat împotriva COVID-19, fără a ține cont de obiecțiile lor și fără a se consulta cu mama lor.

Pentru a încerca să obțină consimțământul copiilor - pe care aceștia nu îl pot da din punct de vedere legal fără un părinte sau un tutore - „medicul” vaccinist i-a informat în mod fals pe copii că vaccinul COVID-19 este obligatoriu pentru participarea la școală și le-a spus că nu pot refuza în mod legal vaccinul dacă doresc să meargă la școală.

Procesul, intentat de avocatul Matthew Hardin, din Washington, D.C., solicită despăgubiri pentru detenție ilegală, vătămare și fraudă.

Children's Health Defense (CHD) finanțează procesul deoarece, potrivit președintelui și consilierului general al CHD, Mary Holland, "CHD nu putea să stea cu mâinile în sân și să permită ca această greșeală să rămână nepedepsită și să nu aducă acest lucru în atenția publicului".

Într-o conversație exclusivă cu The Defender, McNeil a explicat de ce îl dă în judecată pe medic:

"Simt pur și simplu că oamenii nu ar trebui să poată face orice vor să le facă altor oameni și mai ales nu copiilor. Ca mamă, mă simt de parcă aș spune: Mi-ați luat toate drepturile pentru a face ce ați vrut să le faceți copiilor mei".

"Vreau să se facă dreptate în acest caz. Simt că trebuie să se facă ceva. Acest lucru nu poate continua să se întâmple."

"Mă simt violată”.

Potrivit plângerii, scopul declarat al lui Rethy era de a vaccina toți copiii împotriva COVID-19. În plângere se citează declarația ei pentru presă:

"Scopul nostru este de a crește ratele de vaccinare a copiilor aici, în D.C. . . . De mai bine de 30 de ani, rolul nostru a fost de a fi în comunitate pentru a ajuta la rezolvarea problemei disparităților în materie de sănătate, aducând asistență medicală familiilor acolo unde se află.

"Pentru acest efort special, suntem bucuroși să fim parteneri cu DC Health pentru a oferi atât vaccinurile obișnuite pentru copii, cât și vaccinurile COVID-19 tuturor copiilor."

Pe lângă rolul său de director al clinicii mobile, Rethy este șef al Diviziei de pediatrie comunitară a Spitalului Universitar MedStar Georgetown și profesor asistent de pediatrie la Școala de Medicină a Universității Georgetown.
 
McNeil a spus că atunci când își ducea copiii mai mari la clinică, ea rămânea în afara sălii de examinare pentru a avea grijă de bebelușul ei. Imediat ce copiii intrau în cabinetul medicului, ea a sunat-o pe fiica ei pe telefonul mobil pentru a-i spune lui Rethy că se afla chiar în fața ușii, în cazul în care medicul avea nevoie să o consulte pentru ceva.

Potrivit lui McNeil, medicul nu a întrebat-o și nu a informat-o cu privire la nicio vaccinare și nu i-a cerut să semneze nimic. La finalul examenului medical, Rethy a ieșit să vorbească cu ea.

McNeil a spus că medicul i-a explicat planul de tratament pentru astm al fiului ei, dar asta a fost tot ce au discutat.

În timp ce se îndreptau spre casă, McNeil a spus că a fost șocată când fiica ei s-a plâns că o doare "destul de tare" brațul. Când McNeil a întrebat-o de ce o doare, fiica ei a spus că i s-a făcut injecția COVID-19, deși i-a spus medicului că nu o vrea.

Când McNeil a întrebat-o de ce a permis medicului să îi administreze injecția, fiica ei a spus:

"Când avea acul în mână și venea spre mine, m-am dat înapoi și am întrebat-o ce este acel ac, iar ea a spus că este injecția COVID și eu... i-am spus că nu o vreau, iar ea a spus: "Ei bine, este obligatorie, trebuie să o primești pentru a merge la școală"".

Rethy i-ar fi administrat injecția fiicei sale, iar apoi fiului său. McNeil a spus:

"El are 14 ani și a spus că nici măcar nu l-au întrebat dacă o vrea sau nu, dar când i-au dat-o, a spus că a crezut că trebuie să o facă pentru că sora lui a primit-o."

Potrivit plângerii, ambii copii au primit vaccinul Pfizer/BioNTech, autorizat pentru uz de urgență, și vaccinul meningococic. Fiul ei a fost, de asemenea, injectat cu TDaP.

Ambii copii au fost supărați și furioși că au fost constrânși să se vaccineze, se arată în plângere.

Nu exista o obligativitate de vaccinare școlară, în ciuda a ceea ce au susținut clinica și medicul

Când a ajuns acasă, McNeil a spus că a sunat la cabinetul medicului și i-a întrebat de ce i-au vaccinat copiii fără consimțământul ei.

"Nu aș fi consimțit niciodată ca voi să-mi vaccinați copiii", a spus ea. "Nu sunt vaccinată și nu mă voi vaccina și copiii mei nu trebuiau să fie vaccinați pentru COVID perioadă, sub nicio formă".

Ea a spus că persoana de la telefon a spus că ar fi trebuit să le primească pentru școală.

După ce a închis, McNeil a spus că era "atât de iritată încât chiar am început să plâng", deoarece nu-i venea să creadă că "au pus această otravă" în corpul copiilor ei.

În iulie 2022, școlile publice din D.C. au impus o obligativitate de vaccinare pentru școlarii cu vârste de până la 12 ani pentru anul școlar 2022-2023. Dar pe 26 august, la doar câteva săptămâni după ce au impus această obligație, oficialii au revenit asupra ei, amânând-o până în 2023.

Asta înseamnă că atunci când copiii lui McNeil au fost la medic, nu era în vigoare niciun mandat de vaccinare școlară, în ciuda a ceea ce Rethy le-ar fi spus copiilor.


În martie 2021, Districtul Columbia a promulgat Legea din 2020 de modificare a Legii privind consimțământul minorilor pentru vaccinare din D.C. (Legea privind consimțământul minorilor din D.C.), care permite copiilor de 11 ani și mai mari să consimtă la administrarea unui ser experimental.